OST FEST 2012

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

TATRA

Well-Known Member
Trenulist
7 Iulie 2010
559
1
IASI
www.wix.com
WEBSITE
http://www.wix.com/adriancrenganis/machete?ref=nf
YAHOO
death_rocker2003
LOCATION
IASI
Formatii rock de talie mondiala si nationala si-au aratat puterea intre 15 si 17 iunie.


Scena si camping.


OVERKILL


DIMMU BORGIR (trebuiau sa fi fost cap de afis in locul celor de la Motley Crue).



MOTLEY CRUE.


HOLLYHELL (copiii celor de la Manowar).


TROOPER - heavy metal romanesc.


EUROPE.


MANOWAR. Hail, hail, hail!!! :twisted: :twisted: :twisted:



MEGADETH.



MOTORHEAD.
 
La Manowar , cel putin in fata scenei a fost cam tare muzica...am plecat cu dureri de cap , dar a meritat :D
 
In ultima parte a "recitalului" Manowar, dupa ce si-au rezolvat problema de sunet, au explodat boxele.
Hail, hail, hail!

Am ajuns cu mainile intregi la Bucuresti si am plecat cu una in ghips, dar nu din cauza concertului, ci s-au inflamat tendoanele mainii stangi. Treaba asta mi-a cam dat peste cap planurile de zbantuiala, dar am savurat la maxim Dimmu si Manowar. In schimb am "condus" o Tatra. 8)
 
When we're in town...speakers explode... Nu-i asa?

Cam asa stiam ca se vorbea pe vremea mea in limba Manowar...:))))
Ma bucur ca ati fost:) eu aveam examen a doua zi (ma refer la vi neri) si doar ascultam de la 300 m muzica :((((
Apoi a doua zi am fugit la peste 100 km...

Oricum nu am inteles niciodata asocierea europe in aceeasi zi cu Manowar... nu de altceva dar europe erau targetati de catre Manowar alaturi de altii cu sintagma death to False metal:)
 
Au fost mai multe inconveniente de acest gen. Dimmu Borgir, singura formatie de black-metal prezenta la OST, a fost aruncata in fata celor de la Motley Crue care, fara jocul de lumini, proiectorul tip Stargate si tobosarul care se invartea pe Stargate intr-un playback penibil, nu ar fi facut atmosfera dorita de ei. Nu stiu cum s-a nimerit ca tipul care s-a "plimbat" cu tobosarul il chema Vlad si s-a facut repede legatura cu Vlad Tepes. Daca-l chema Mircea, americanul s-ar fi gandit la Mircea cel Batran? O regizare de prost gust!
As fi dorit ca Motley Crue sa cante doar cu banner-ul in spate si luminile folosite de celelalte formatii, doar atunci isi aratau adevarata valoare.
Cea mai echilibrata zi dpdv al formatiilor care s-au dezlantuit, a fost ultima, Motorhead facand spectacol adevarat.
Intradevar Europe au fost ca nuca in perete intre cele 3 formatii heavy metal: Hollyhell, Trooper si Manowar.
 
Motley Crue au fost cap de afis, spre dezamagirea multora. :twisted: :twisted: :twisted:
5285765.jpg
 
Asta am vazut. Si sincer... Motley Crue chiar nu mi se par cine stie ce...Nu i-am vazut exceland in ceva decat in bazaconii comerciale la vremea lor. Prin comerciale inteleg acele bazaconii facute cu scopul doar de a vinde...
 
Vlad ă’la pus pe tobe câştigase un concurs la RockFM care avea ca premiu fix tura pe stargate. Deci totul era regizat.
Apropo de regie, s-ar putea ca şi Vincent invitat pe scen㒠de Manowar s㒠fi fost ales din timp... c㒠aşa, s㒠iei un om din mulţime, să’-l pui s㒠cânte şi să’-i şi faci cadou scula la care l-ai pus s㒠cânte...
 
Eu stiam ca Manowar discuta cu fan cluburile din tarile respective si se semiregizeaza chestiile astea... adica nu era ales dinainte tipul, ci grupul aproximativ...

Asta in 1996
 
mai ales ca tipul incerca riff-uri de AC//DC :evil:

Oricum, Manowar au facut show de zi mare. Si tot sambata, la scena mica au bagat metal greu si cei de la Gothic, sper sa aiba mare viitor , promit baietii...
 
Nu am fost la concert, dar am ascultat Dimmu Borgir si Motorhead prin telefon, de la un amic ;-) ; au fost faine concertele
 
Cica am incalcat drepturile de autor prin postarea pe YouTube a piesei Metal Warriors, a celor de la Manowar.

Stimate TATRAIASI:

Am dezactivat urmă’torul material în urma unei notifică’ri primite de la o terţ㒠parte prin care Joey DEmaio reclam㒠faptul c㒠acest material încalcă’:

MANOWAR - METAL WARRIORS
http://www.youtube.com/watch?v=ogcR0u2P00I

Reţineţi: încă’lcarea în repetate rânduri a drepturilor de autor va duce la ştergerea contului dvs. şi a tuturor videoclipurilor încă’rcate în acesta. Pentru ca acest lucru s㒠nu se întâmple, ştergeţi toate videoclipurile pentru care nu deţineţi drepturi de autor, iar pe viitor evitaţi s㒠mai încă’rcaţi videoclipuri care încalc㒠drepturi de autor deţinute de alţi utilizatori. Pentru mai multe informaţii despre politica YouTube referitoare la drepturile de autor, consultaţi ghidul Sfaturi privind drepturile de autor.

Dac㒠una dintre postă’rile dvs. a fost identificat㒠în mod eronat ca încă’lcând drepturile de autor, puteţi trimite o contranotificare. Puteţi gă’si informaţii despre acest proces în Centrul nostru de ajutor.

Reţineţi că’, în conformitate cu secţiunea 512(f) a Legii drepturilor de autor, persoanele care susţin cu bun㒠ştiinţ㒠în mod eronat c㒠materialele au fost dezactivate din greşeal㒠sau pentru c㒠au fost incorect identificate sunt pasibile de ră’spundere.

Cu stimă’,

— Echipa YouTube
 
:D Au si astia de la youtube niste politici de te doare capu. Intr-o zi puteam sa ascult ceva Alice Cooper - Poison iar intr-o alta zi imi zice ca autorul a interziv vizualizarea acestui videoclip in tara dumneavoastra :D acuma iar merge...niste cretini.
 
Este vorb㒠de drepturi de distribuţie, de audienţe, de drepturi de autor administrate de entită’ţi cu interese materiale.
Mi se pare corect, doar ca as lasa la liber 240p-urile.
 
Apropo de asta cu difuzarea în anumite ţă’ri, sunt cazuri când chiar canalele oficiale ale caselor de discuri nu pot fi vă’zute din România.
Era s㒠m㒠aleg cu contul desfiinţat acum un an... am filmat evenimentele de la inaugurarea Pasajului Basarab, iar primă’ria, printre muzic㒠popular㒠şi muzic㒠de fanfar㒠a bă’gat şi o pies㒠de AC/DC... imediat raport, c㒠încalc drepturile de autor, c㒠e ilegal, c㒠am termen x ore s㒠şterg filmul altfel îmi închid contul... s-a rezolvat cu un stufos mesaj, cu citate din legea drepturilor de autor de la noi (în român㒠şi traduse în engleză’), cu demonstraţie c㒠ă’la era un eveniment public, pe domeniul public, gratuit şi s㒠mearg㒠s㒠se certe cu Oprescu dac㒠vor.
Am mai primit diverse notifică’ri pentru filmă’rile cu Scorpions de la Cluj (ceva gen ,,pentru piesa asta drepturile de autor revin casei de discuri X"), dar filme şterse nu am avut pân㒠acum.
O s㒠urc şi eu tot ce am filmat pe la OstFest (şi a ieşit bine... c㒠boxele alea date la maxim stricau orice înreistrare).