O veste trista

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

flor

Active Member
Trenulist
25 August 2010
132
0
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
A plecat, intr-o lume cu siguranta mai buna, inca un pionier al modelismului romanesc.
Cristian Craciunoiu autor de carti de profil si mai ales parinte al revistei Modelism, revista care a calauzit pasii multora dinte noi inca din 1984.

Dumnezeu sa-l odihnesca in pace!
 
Multumesc frumos de atentionare si de mesaj Flor,

Intr-adevar, dupa o lunga suferinta a plecat dintre noi cel despre care am putea spune pe buna dreptate ca si-a transformat numele si renumele intr-un sinonim al modelismului romanesc, inca de pe vremea cand, in calitate de tanar entuziast, publica cate o pagina de modelism in mijlocul revistei Tehnium.

Cred ca multi dintre modelistii de azi din Romania isi datoreaza interesul pentru domeniul lor stradaniilor neobosite ale redactorului revistei Modelism aparuta pentru prima data in 1984 si devenita dupa 1990 Modelism International.

Fidel unui angajament dat in urma cu multa vreme scriitorului Mircea Santimbreanu, a promovat ca nimeni altul subiectele modelistice romanesti, fie ca era vorba despre nave, despre avioane, despre automodele sau modele feroviare. fara el, lumea modelistica romaneasca va ramane mai saraca...

Dumnezeu sa te odihneasca, prietene Cristian!
 
Condoleante! niciodata sa nu ne para rau cand cineva trece de granita acestei lumi, sa ne bucuram ca pleaca din micimea lucrului inconjurator noua si a mers in nemarginirea gandului...
Si sa ne bucuram ca a existat...
Putere celor dragi sa isi invinga dorul
 
Nu sunt un modelist deosebit, dar sunt unul din cei multi care au descoperit o alta lume cu nr. 1 din "Modelism"
Dansul si revista vor ramane pentru multi "Primul Pas "
Dumnezeu sa-l odihneasca si condoleante familiei !