o noua locomotiva cu aburi BR71

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Nu am desfacut-o. Nu se poate pune generatorul de fum pt ca, intr-adevar, cosul este "colmatat" si nu se vede conectorul de curent electric . Poate ca pt mainile unui om priceput, problema se rezolva.
Tampoanele nu sunt pe arcuri. In general la locomotivele tip TANK Made by LILIPUT, nu sunt echipate cu tampoane pe arcuri, sigura exceptie o face BR62 care e dotata doar pe fata cu astfel de tampoane.
 
victorian a spus:
... Are alimentare automata a focului, deci mecanicul poate sa fie singur in cabina in timp ce al doilea membru al echipajului se duce pana in spate sa verifice biletele. Si poate sa faca asta datorita "gangului" de trecere din tender, o idee excelenta de altfel.

Acceasi idee a fost aplicata si la tenderul celebrei "Flying Scotsman" dar in alt scop: schimbul de echipaj (mecanic + fochist) in timpul mersului. Astfel, trenul Flying Scotsman a fost primul tren care a circulat FARA INTRERUPERE de la Londra la Edinburgh.