Dar unde? Hai sa va dau un indiciu poate ghicici:

Tot nu stiti unde? Hai ca marim putin poza:

Inca nedumeriti? Iata ceva emblematic...un ceas (sunt reunoscuti pentru asa ceva)

este ceasul unei gari...

Dar ce gara...

Haideti sa va arat o harta poate stiti unde e...

Mai marim putin harta...

Cred ca vam tinut destul in suspans. Gara este situata in cea mai luxoasa statiune montana din Europa, st. Moritz - Elvetia. Fiind cazat foarte aproape de Elvetia, am zis ca intr-o zi sa vizitam macar o mica portiune din aceasta tara. Diferenta dintre ea si orice alta tara din lume este enorma. Doar daca ne limitam la trenuri putem spune ca terasamentul este impecabil iar catenara nu are pic de rugina pe ea, pur si simplu stralucind...

Gsarile sunt micute si cochete, numai bune de modelat pe o diorama...

Peisajul este mirific...

Magazinele sunt pe alese...

Masinile sunt vechi...

Tot nu stiti unde? Hai ca marim putin poza:

Inca nedumeriti? Iata ceva emblematic...un ceas (sunt reunoscuti pentru asa ceva)

este ceasul unei gari...

Dar ce gara...

Haideti sa va arat o harta poate stiti unde e...

Mai marim putin harta...

Cred ca vam tinut destul in suspans. Gara este situata in cea mai luxoasa statiune montana din Europa, st. Moritz - Elvetia. Fiind cazat foarte aproape de Elvetia, am zis ca intr-o zi sa vizitam macar o mica portiune din aceasta tara. Diferenta dintre ea si orice alta tara din lume este enorma. Doar daca ne limitam la trenuri putem spune ca terasamentul este impecabil iar catenara nu are pic de rugina pe ea, pur si simplu stralucind...

Gsarile sunt micute si cochete, numai bune de modelat pe o diorama...

Peisajul este mirific...

Magazinele sunt pe alese...

Masinile sunt vechi...