O cladire ciudata pe traseul Braila - Buzau

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

bogdanra

Well-Known Member
Trenulist
19 Martie 2012
1.283
106
Bucuresti
tt.bogdanra.ro
WEBSITE
http://tt.bogdanra.ro
LOCATION
Bucuresti
FACEBOOK
bogdanradu4tt
GOOGLEPLUS
bogdanra
Salutare. desi presupun ca era casuta lu' Acaru Paun (glumesc0, mi s-a parut foarte interesanta cladirea. Desi aparatul foto stie GPS se pare ca m-am grabit cu pozele si nu am si coordonatele...

Dar judecand dupa ora intersectarea acesti cai ferate este pe undeva intre Braila si Vizireni/Ianca...

Stie cineva mai multe despre aceasta constructie?A se vedea si "cutia" de la electrica, dar care cred ca sustine automatizarea Crucii lui Andrei...
 
E intr-un fel tot o casa a acarului Paun. Este un canton CF care deservea bariera care exista colo. Aceste constructii (de a mare diversitate constructiva) dispar vertiginos de pe calea noastra ferata, din motive ce nu merita discutate.
 
Nu vreau sa fiu circotasul de serviciu, dar mi se pare o cabina de acar, nu un canton, daca acceptam cantonul ca fiind o unitate care ofera si conditii de locuit.

Ma surprinde nu atit modelul, cit atentia la detalii, e placata cu placi emailate.
 
Este pe traseul Faurei-Urziceni, imediat dupa prima curba la stanga la iesirea din gara Faurei, la trecerea la nivel semnalizata cu soseaua Braila-Buzau.

 
@docclaudius
poate faci ceva cu poza pentru ca se lateste ecranul si la ultimul mesaj nu se da quote.