Nurenberg 2008

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

radu sofran

Well-Known Member
Trenulist
2 Februarie 2016
653
0
bucuresti
LOCATION
bucuresti
Editia a 59 a a Festivalului International de jucarii sa incheiat .
La actuala editie au fost prezenti 2500 de producatori din 60 de tari cu 1 milion de produse din 10 game diferite de jucarii din care 70.000 noi produse.
Intins pe o suprafata de 160.000 metri patrati in mai multe pavilioane in perioada 9-12 februarie a adus un numar de circa 80.000 de vizitatori din 120 de tari.
Bineinteles ca un pavilion a fost rezervat modelismului feroviar precum si trenuletelor.
101_6067.jpg
 
Frumoase pozele dar eu as fi interesat si de cateva informatii luate la cald: ai vazut ceva modele noi interesante ? care este trandul preturilor ? ce se aude de DA ? sanse de alte modele romanesti ?
Cum ti s-a parut in general fata de editia trecuta ? mai bogat ? mai sarac ?
 
@Ionut Trif a fost o editie mai bogata in producatori spatiile pentru trenulete au fost mai mari in afara standului 4A au mai fost trenulete si in standul 7 .
Produse noi au fost circa 3000 la gama machetism si trenulete despre produse romanesti nu prea sa vorbit pe acolo toti producatori sunt interesati sa produca cat mai multe vagoane sau locomotive dintr un anumit sortiment ,iar la noi cine comanda 300 de bucati de 060 DA pentru a fi sigur suta la suta ca se vor face in general preturile se mentin la acelasi nivel este adevarat sunt unele nouatati care insa cu timpul vor fi mai scazute la pret.
o noutate o reprezinta cele doua vagoane de la lux modelbau unul care sterge linia motorizat si unul care aspira tot motorizat care impreuna costa 350 euro sau separat cate 175 euro digitale sau 135 euro sistem analog

101_6074.jpg
 
@radu

da-mi voie sa te corectez un pic :) ,vagoanele de la luxmodellbau nu sunt noi,exista
de ani buni,astfel:vagon de aspirat,vagon de sters liniile si mai exista un vagon cu
acumulatori,care sa alimenteze cele 2 vagoane in cazul in care linia este prea
murdara sau nu este curent in linie
sunt insa reeditari sau imbunatatiri ale modelelor existente

au si un filmulet pe pagina luxmodellbau

scuze de off-topic