Salutare DRG si buna ziua prieteni,
Pot sa va certific faptul ca setul exclusiv bavarez la N este in magazinele din Germania inca de saptamana trecuta.
Pretul nu este tocmai mic (in majoritatea magazinelor, inclusiv pe eBay, caseta exclusiva, fara vagonul suplimentar se vinde cu 319.50 euro) insa calitatea deosebita a modelelor recomanda acest set.
Eu am deja aceasta locomotiva BR 70 in epoca a II-a si pot sa va spun ca este unul dintre cele mai reusite modele Fleischmann realizate vreodata, motorul Faulhaber dovedindu-si pe deplin superioritatea, alaturi de iluminarea cu led-uri. Desigur, la modelul meu, fiind vorba despre o locomotiva in epoca a II-a, iluminarea sugereaza niste faruri electrice, asa ca sunt foarte interesat sa vad cum a simulat Fleischmann iluminarea unor lampi cu petrol din epoca I-a la acest set exclusiv.
In afara motorului si a iluminarii, mai exista o multime de detalii realizate cu o precizie absolut ingereasca, spre exemplu manerele felinarelor sau mainile curente ale locomotivei realizate dintr-un material nu mai gros decat firul de par.
Astept cu mare, si particular interes pozele setului tau, Vali! ;-)