Servus Rudi,
Ai dreptate, am scris San Felippe, (avem un prieten Felippe aici!) dar ma gandeam la "Santissima Trinidad" cea mai mare nava a flotei spaniole. Ce sa-i faci, se pare ca ma paste tanti Roza!
In privinta faptului ca nu este pentru incepatori, eu vad ca te descurci foarte bine, adica ai deja formata mana si atentia modelistului, deci nu cred ca e vreo problema.
Daca ei zic asa, inseamna ca or fi incercat si stiu ca functioneaza bine si in felul asta. De fapt, la nici un model nu exista o singura cale de urmat, stii de la kit-urile de plastic ca uneori, daca te gandesti bine, poti sa nu respecti ordinea indicata si sa faci imbunatatiri ale modelului.
Acuma, nu stiu cu precizie cat de bine e facut kit-ul asta, insa vazand cum merge galionul Sfantul Ioan Botezatorul care a inceput sa apara si aici ti-as spune sa fii atent la elemente precum puntea. Aici ei le formeaza din mai multe bucati ca vin in numere diferite si ei spun sa le acoperi cu scanduri pe masura ce vin. Corect ar fi sa le aduni pe toate si sa le plachezi cu scanduri intr-o singura bucata, ca sa nu se vada imbinarile.
Spor la treaba!