nebunia din Gradina

BOGDAN I

Well-Known Member
Trenulist
9 Ianuarie 2016
955
2
Brasov
Si uite asa m-a apucat G-ul
Un startset si cateva sine in plus (mai urmeaza.....)
Precizez ca locomotiva are sunet , instalatie fum , far central ...
Las pozele sa vorbeasca
g1hk9.jpg

g2hr7.jpg

g3xo2.jpg

g4kw1.jpg

g5nc6.jpg

g6en9.jpg

g7rt9.jpg

g8gd9.jpg

g9pd5.jpg

g10mh5.jpg

g11co3.jpg

g12eg9.jpg

g13qe7.jpg

g14dg2.jpg

g15fo9.jpg

g16jx0.jpg

g17li1.jpg

g18ut6.jpg

g19yr9.jpg

Frumos !!! Este Bachmann la scara 1/22,5 scara G :grin:

Da excelent in ambient,felicitari de foto , ce mai.[ ] Ma gandesc la copiii vecini de langa tine, care o sa stea zgaiti la gard cu orele sa se uite la trenulet.[ ...].

superb. o diorama la scara G in curtea casei chiar e un aranjament superb printre tufele de flori. chiar arata altfel decat in spatiul stramt din sufrageria unui apartament ticsit de mobile. este intr-adevar o investitie grozava daca ai o curte a ta. pe langa bucuria pe care ti-o ofera, se incadreaza minunat intr-un peisaj floral. nu numai vecinii, dar si musafirii sositi in vizita vor pleca impresionati. felicitari si cat mai multe.

Pentru ca sintem prieteni imi permit o opinie (nu prea avizata totusi) ca e foarte decorativ si simpatic, dar e doar o jucarea :grin: .La scara asta iti sar in ochi detaliile sau mai bine zis lipsa lor.Sper sa nu renunti cumva la Ho-ul din beci, pentru ca acolo ai machete valoroase.
PS.Mai , mai, ce gazon ai!(scuzati de OT)

Salut ,
Sa nu uitam ca aceste locomotive americane de la sfarsitul sec.19-inceputul sec20. au fost mult mai simple ca constructiile ulterioare.

Si aceste modele Bachmann sunt intr-adevar ceva mai simple,dar exista si modele scumpe (cateva mii de euro....).

Raspund pe rand la intrebari :evil:
Jucaria la scara G este intradevar o semijucarie , au ceva detalii , iar la pretul cu care am luat setul si intradevar ca orice set de start este Hobby . Stiu si am vazut la Radu Sofran locomotive mai profi din metal toata etc etc ... dar pentru toate exista un inceput :grin:
Gazonul a fost aplicat cu MasterGrass G de la Noch :-D :-D :-D (glumeam sa nu cautati codul produsului)
Poza de ansamblu cred ca abea wheekend-ul urmator ca stau cam prost cu timpul
Acum fac planuri , si calcule la bani ca sa extind jucaria .
La scara HO nu o sa renunt niciodata , este altceva total diferit iar munti si stanci din Ipsos prin gradina nu pot face :-D iar iarna doar in beci o sa stau ca in gradinao sa fie cam Brrrrr si multa zapada peste sine.

:-( :-( Azi am ajuns mai repede acasa si am vrut sa-mi plimb garnitura prin gradina si......... :oops: am constatat cu stupoare ca sinele de la Bachman au pete de RUGINA :-( pe ele spre diferenta de sinele PIKO si LGB care nu au absolut nimic .
Deci la scara G sinele BACHMANN se vor folosi doar in casa (palat eventual) in schimb celellalte 2 LGB si PIKO (nu vad nici o diferenta la ele decat au alt nume stantat ) sunt impecabile .

mai trebuiesc sine. gradina e destul de mare, deci se merita mai mult.