ND2-SS8 Albastru-Alb 0225

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

lokomoto

Active Member
2 Mai 2008
97
2
Arad
YAHOO
lokomotodcc
LOCATION
Arad
Salutare tuturor,
acum 2 ore am ridicat de la officiul de vama dupa 2 saptamani de asteptari, din Hong Kong, locomotiva Bachman China ND2 in varianta de
vopsire albastra cu alb ND2-SS8 livery.
Desi posed unul din celalate modele si anume 0218 tot din Hong Kong de la acelasi furnizor,....varianta in vopsirea albastra este una mult mai frumoasa asa ca m-am "indragostit" la prima vedere in consecinta am transferat un exemplar si in Arad ;)

Comentarii nu mai fac ca sunt de prisos pe langa cat sa scris,...insa merita admirata :),

Pentru cei interesati de achizitionare un search pe Google dupa: ND2-SS8
va lamuri, ce si cum, chiar de la primul rezultat.
 
Felicitari lokomoto pt achizitie. Cred ca e in premiera in Romania aceasta masinarie. La fel de frumoasa ca varianta de baza cu verde, dar poate mult mai exotica. Si eu am intrebat o firma de modelism din Romania daca nu poate aduce aceasta locomotiva la comanda, dar am primit raspunsul ca e destul de costisitoare aducerea din China. Si eu as dori sa o am in colectie. Vreau sa te intreb de pret, daca nu e problema, cam la cat vine o asemenea bijuterie?
Respect, si sa o stapanesti cu sanatate pe liniile tale modelistice. :D
 
Salut
Multumesc de felicitari,...intradevar este o bijuterie :p
@Electricul
am mai dat link-ul comerciantului da il mai dau o data si imi cer scuze insa nu fac promovare, daca modelistul poate sa iasa ieftin atunci dece nu:
- http://www1.eztranscom.com/main-english.htm
iti trebuie doar un card cu care poti face plati pe internet si un cont PayPal.
locomotiva 120$, transport 15$, impachetare 3$ in RON mi-a iesit la 400RON totul.
Tipul stie engleza si e de treaba,...cei drept nu-i prea vorbaret,...:), dar eu sunt la a doua achizitie si sunt multumit.
Bafta!
 
Felicitari pentru achizita facuta!

As dori si eu una bucata ND2, mai sunt doritori ? Poate ne strangem mai multi si facem o comanda mai mare. (poate iesim si mai ieftin :D)
Eu nu am card PayPal...:( deci daca are cineva si face comanda il rog sa ma anunte si pe mine daca binevoieste.

Multumesc
 
salut la toti.
fiindca am cumparat diverse lucruri prin intermediul internet...eu cel putin nu am platit nimic.din cite stiu pachetele vin fie prin curier fie prin posta si nu platesti nimic.daca gresesc rog sa ma corectati!
 
Salut,
Si eu am achizitionat cateva locomotive de la Bachmann China din Hong Kong. In Timisoara pachetele vin la posta din gara unde se face si vama in acelasi timp. Nu se plateste nimic pentru ele la vama. De fiecare data doar am desfacut pachetul, l-am aratat vamesului si m-a lasat sa plec.
 
Salut,
In Romania toate coletele care vin din afara spatiului EU le veti putea ridica doar de la oficiul vamal de interior arondat unui oficiu postal in prezenta unui vames si a unui lucrator postal.
Protocolul spune ca fiecare colet trebuie deschis si inspectate bunurile aflate in el.
Daca in colet aveti ghinionul ca expeditorul sa puna si factura produsului si ofiterul vamal sa o vada, atunci se complica lucrurile si incep intrebarile (nu ca nu te-ar intreba de la inceput: ce contine? sau ce v-ati comandat? ). Exista categorii de bunuri si produse care sunt supuse taxelor vamale conform:
http://ec.europa.eu/taxation_customs/dds/tarhome_ro.htm
Daca valoarea per produs nu depaseste 45 sau 50 Euro nu te taxeaza insa daca ai 3 bucati la fel si fiecare e de 45 euro atunci numai prima bucata nu se taxeaza pentru restul platesti taxe vamale daca produsele sunt in categoria celor taxabile.
Recomandarea mea este sa luati legatura cu furnizorul si sa-i sugerati sa trimita factura scanata pe email, astfel scapati de batai de cap si eventual necesitatea acordari unei mici atentii vamesului :).
Bafta !!!
 
N-ar trebui sa fie gratis ?

COD TARIC
- 9503 00 30 - Trenuri electrice, inclusiv şinele, semnalele şi alte accesorii; minimodele, animate sau nu, pentru asamblare

Codul TARIC 9503003000
Å¢ara de origine/destinaţie Hong-Kong - HK (740)
Descriere
Restricţii

Import

Tax㒠pentru ţar㒠terţ㒠: 0 %