My slideshow

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

MariusM

Active Member
Trenulist
8 Martie 2008
159
14
Pitești
LOCATION
Pitești
Nu. Sunt de pe railfaneurope.net. Le-am ales special, cu locomotive deosebite, trenuri de prin anii 90, ca să redau pe cât posibil situa&539;ia cfr-ului anilor 90, motiv pentru care am ales &537;i această melodie(Compact B - Trenul pierdut). Clipul de la sfâr&537;it este făcut de Florin Popa(mureseanu976), iar trenul respectiv este R 942/943 "Satu Mare/Sighetu Marma&539;iei - Mangalia"(probabil cel mai lung rapid la ora actuală, alt motiv pentru care l-am folosit în clipul de fa&539;ă).
 

shoppy

Well-Known Member
Trenulist
2 Mai 2007
655
0
Bucuresti, s. 1
YAHOO
shoppy_0
LOCATION
Bucuresti, s. 1
Pai si ai cerut acordul autorilor ca sa le folosesti pozele? Ai amintit pe undeva autorii pozelor? Crezi ca sunt de acord sa le iei pozele, sa le ciopartesti calitatea cu codarea ta video de amator, sa le pui pe Youtube, care sa vina si sa mai cioparteasca inca o data calitatea? Uite asa fotografii adevarati, decat sa-si vada munca ciopartita astfel, mai bine isi tin pozele la sertar sau la cd, in loc sa le prezinte comunitatii.
Si daca tot te-ai apucat sa iei poze fara acord, puteai sa iei si tu unele mai reusite, jumatate din pozele alese fiind de toata jena, cu soarele in fata, locomotive taiate, acoperite de stalpi si catenara, intunecate, sterse, etc.
 

Prognosis

Well-Known Member
Trenulist
21 Iulie 2007
1.345
1
Slobozia
trenulete.info
WEBSITE
http://trenulete.info/
LOCATION
Slobozia
YOUTUBE
Prognosis
Mi imi place! Ideea conteaza, sentimentul nostalgic imprimat retinei, nici nu m-am gandit la calitatea imaginilor, impactul a fost altul pentru mine. Felicitari pentru regie! Cat despre drepturile de autor.... nu mai intru in astfel de polemici!