Muzeul trenulețelor ”Valentin Banciu” - Hunedoara

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

c o r v i n

New Member
15 Mai 2020
7
4
47
Hunedoara
Printr-o inițiativă de excepție și care merită toate felicitările s-a deschis la Hunedoara un muzeu al trenulețelor, aș îndrăzni să spun, unic la ora actuală în România! La început a fost colecția regretatului pilot de raliuri Valentin Banciu și dorința dânsului ca această colecție să fie oferită imagistic tuturor pasionaților de profil dar și copiilor și tuturor care au plăcerea și curiozitatea de a vedea repere estetice din acest domeniu! Decorul în care acea colecție a fost dezvoltată este unul minuțios pus la punct, fiind o adevărată delectare să vizualizezi tot ce se găsește acolo! Am fost în seara asta la locația respectivă și așteptările mele au fost cu mult depășite în sens pozitiv!... Pe lângă trenulețe, diorame, colecții de locomotive, enciclopedii de specialitate etc se găsesc și sute de mașinuțe, machete și trofee câștigate de reputatul pilot în cariera sa! Merită tot efortul să ajungi într-un astfel de loc, mai ales că e chiar pe strada care dă spre castelul Corvinilor!
p.s. Am făcut destule foto, dar nu am destul timp la dispoziție acum să le editez în formatul potrivit pentru acest forum, dar le voi posta imediat ce timpul îmi permite!
 
  • Like
Reacții: Radu161
Am fost si eu. Pentru mine, ca incepator in acest hobby, impactul a fost mare. Au si un mic stoc de produse pentru vanzare: 2 loco CFR MTB, cateva vagoane, cateva chituri de cladiri, machete auto si ceva jucarii pentru copii. Se pot aduce si alte modele pe comanda, de la train-shop din Arad.