Muzeul cfr Jimbolia

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

stageexp

Well-Known Member
Trenulist
14 Ianuarie 2008
1.260
2
Timisoara
LOCATION
Timisoara
Salutare,
la Jimbolia s-a organizat un muzeu in aer liber in incinta garii din localitate, precum si un muzeu in interiorul turnului de apa. Am reusit sa trag cateva poza la exponatele de afara, urmand a reedita vizita pentru a vedea ce ofera turnul la interior. Aceasta intr-o zi in care nefiind sarbatoare sa gasesc persoana care are cheile muzeului respectiv.

Pe scurt gara arata exceptional, curata bine pusa in valoare, ca u autentic punct de intrare in UE. Daca toate garile din Romania ar arata macar pe jumatate asa, am fi o tara civilizata cu adevarat. Totul este curat, bine pus in valoare, mai putin cadirile vechi care fac deliciul unor modelisti sau pasionati de sitorie feroviara, nemaifiind utilizate.

Un filmulet de tip slide show cu exponatele.

http://www.youtube.com/watch?v=TwCUvwk2mHM
 
Salutare,
am citit pe o pagina de stiri locala,

http://www.tion.ro/pedelistii-din-timis-ii-acuza-pe-liberalii-din-caras-ca-au-luat-cu-japca-o-locomotiva-de-patrimoniu/1336077

ca lokomotiva expusa in muzeul de la Jimbolia, prezentata in acest topic a fost luata de autoritatile din Caras pentru a fi expusa acolo.

Evident, toata povestea are un iz de politica, de nelipsit in orice activitate de pe la noi. Nu comentez in nici un fel evenimentul, doar il semnalez.
 
http://www.digi24.ro/Stiri/Regional/Digi24+Timisoara/Stiri/Scandal+tractat+de+o+locomotiva+pe+ruta+Jimbolia+-+Caransebes