Circulind prin tara, in afara de placi comemorative mai am dat si peste monumente.
Daca in anii din urma placile comemorative au devenit tot mai mari pentru a cuprinde numele ,,tuturor" institutiilor,(ma refer la placile puse pe linia Jimbolia) monumentele de odinioara pastreaza,,linia" pe care s-a inscris CFR-ul si anume declinul.
Prima data cind am fost atent la un monument a fost in depoul Arad, dar in acest moment nu gasesc poza.Fiind in depou practic nu e in atentia publicului
Zilele trecute am fost pe linia Tecuci -Faurei.
Am depistat dupa singurul chiosc al garei Marasesti un monument.
Sub privirile discrete ale slujbasilor CFR am pozat.
(Ca off topic mai apoi doi ceferisti au fost amabili si am putut vorbi.O sa descriu cind pun pozele calatoriei)
un monument trist, abandonat aproape ca si statia Marasesti.
Asteptind sa plec din Tecuci am iesit in fata garii. Nu ma asteptam sa gasesc un asemenea monument.
Din cauza balariilor si a spatiului strimt, nu am putut sa pozez foarte bine
pe toate laturile soclului sint inscriptii, insa nu am avut timp sa le descifrez si din cauza spatiului strimt nu le-am putut poza frontal.
numele eroilor au disparut, placa fiind sparta
Roata inaripata este frinta
si restul elementelor ar avea nevoie de reparatii
Pacat ca asemenea monumente nu sint pastrate si cel putin aparent nu prea sint luate in seama nici de pasionatii feroviari.
Daca in anii din urma placile comemorative au devenit tot mai mari pentru a cuprinde numele ,,tuturor" institutiilor,(ma refer la placile puse pe linia Jimbolia) monumentele de odinioara pastreaza,,linia" pe care s-a inscris CFR-ul si anume declinul.
Prima data cind am fost atent la un monument a fost in depoul Arad, dar in acest moment nu gasesc poza.Fiind in depou practic nu e in atentia publicului
Zilele trecute am fost pe linia Tecuci -Faurei.
Am depistat dupa singurul chiosc al garei Marasesti un monument.
Sub privirile discrete ale slujbasilor CFR am pozat.
(Ca off topic mai apoi doi ceferisti au fost amabili si am putut vorbi.O sa descriu cind pun pozele calatoriei)
un monument trist, abandonat aproape ca si statia Marasesti.
Asteptind sa plec din Tecuci am iesit in fata garii. Nu ma asteptam sa gasesc un asemenea monument.
Din cauza balariilor si a spatiului strimt, nu am putut sa pozez foarte bine
pe toate laturile soclului sint inscriptii, insa nu am avut timp sa le descifrez si din cauza spatiului strimt nu le-am putut poza frontal.
numele eroilor au disparut, placa fiind sparta
Roata inaripata este frinta
si restul elementelor ar avea nevoie de reparatii
Pacat ca asemenea monumente nu sint pastrate si cel putin aparent nu prea sint luate in seama nici de pasionatii feroviari.