- 22 Aprilie 2008
- 297
- 1
- YAHOO
- cornea.gigi
Va prezint aici citeva din modulele mele la scara HO la care am lucrat in ultimul timp avind ceva timp liber mai mult .
Incetul cu incetul vad ca incep deja sa-mi formez mina si deja am evoluat de la citeva peisaje simple la ceva un pic mai complex binenteles respectind si citeva reguli care au fost prezentate aici pe forum .
Sint materiale pe care le-am gasit prin debarale , prin garaj , am mai cumparat cite ceva cum ar fi pigmenti , extrudat, solutii de lipit , pietris din batatura si cumparat , iarba , tufe, stilpi si multe altele care se vor vedea in imagini.
Aici sint citeva module pe care intentionez sa le cuplez pt. a forma o diorama cit decit maricica pt. materialul rulant pe care-l am.
Binenteles voi construi mult mai multe si le voi posta in ordinea in care se contureaza.
Acum si citeva imagini:
Module de gara:

Un modul care este compus dintr-un canton si un mic depozit

Pe deal a aparut si ceva vegetatie

Un mic modul cu un depozit de materiale
Un alt mic modul cu gara Burgdorf

Deocamdata atit , daca mai apare ceva voi posta imediat
Incetul cu incetul vad ca incep deja sa-mi formez mina si deja am evoluat de la citeva peisaje simple la ceva un pic mai complex binenteles respectind si citeva reguli care au fost prezentate aici pe forum .
Sint materiale pe care le-am gasit prin debarale , prin garaj , am mai cumparat cite ceva cum ar fi pigmenti , extrudat, solutii de lipit , pietris din batatura si cumparat , iarba , tufe, stilpi si multe altele care se vor vedea in imagini.
Aici sint citeva module pe care intentionez sa le cuplez pt. a forma o diorama cit decit maricica pt. materialul rulant pe care-l am.
Binenteles voi construi mult mai multe si le voi posta in ordinea in care se contureaza.
Acum si citeva imagini:
Module de gara:

Un modul care este compus dintr-un canton si un mic depozit

Pe deal a aparut si ceva vegetatie

Un mic modul cu un depozit de materiale

Un alt mic modul cu gara Burgdorf

Deocamdata atit , daca mai apare ceva voi posta imediat