Interesant ce faci dar, asa cum ti-am sps, eu nu agreez montarea liniei direct pe planseta din motive estetice si conceptie.
Daca vrei sa faci o balta, un canal de scurgere sau parau (dau bine si completeaza peisajul) nu o poti face decat sapand in planseta - exclus.
De aceea recomand un minim de 3 cm intre linie (de fapt suportul liniei) si planseta.
Aranjamentele tale sunt interesante si nu stiu pe care sa iti recomand sa-l folosesti.
O singura disfunctionalitate, mai bine zis o suprapunere sau dublare a macazelor - cam ca la machetele americane, in prima schema.
Faci o trecere repetata de pe linia doi, numarand de sus in jos, pe linia trei.
Eu as scoate cele doua macaze (trecere linia doi-trei), as pastra incrucisarea cu macaz iar cele doua macaze ar fi libere pentru alte legaturi.
Ai mai multe poze cu aceiasi tema (foto din diferite unghiuri) asa ca ma opresc la ultima fotografie.
Cum spuneam mai sus, o schema interesanta.
Un mic amendament - nu pot trece direct de pe linia unu (numarand de jos in sus) pe linia patru.
Ar trebui pus, dupa incrucisarea cu macaz, un macaz de stanga.
Cuplare directa cu incrucisarea.
In felul acesta satisfaci accesul pe linia trei si patru iar intrarea in triaj sau statie este tot pe linie dubla.
Evident ca poate ar trebui o trecere de pe linia doi de intrare pe linia unu dar nu este obligatoriu.
In statiile mici nu sunt satisfacute chiar toate posibilitatile de legare ale lliniilor.
Poate mai detaliezi putin ideea, tema modulului, si avem de la ce pleca.
Hotaraste ce schema folosesti ca sa ne apropiem mai mult de ce o sa fie.
Spoor!
:cafea: