modificare opritor cale

DAN C.F.R.

Active Member
25 Aprilie 2016
215
0
bucuresti
LOCATION
bucuresti
Salut!
In halta David am nevoie de un opritor la o rampa de incarcat-descarcat materiale si intrucat modelul cumparat era foarte simplist, neavand felinar si tampoane, am fost nevoit sa trec la treaba...
Opritorului marca Piko, nu mai stiu codul,i-am montat doua tampoane model vechi (epoca I - II) si un felinar provenit de la un opritor TT, in care am montat un led galben.Au crescut deja buruienile...Probabil este necesar putin weathering, insa aceasta se face la finalul minidioramei.
O diorama este ca un tablou pentru un pictor...daca nu-ti place ceva la un moment dat, poti sa mai adaugi putina culoare! :D
 

DAN C.F.R.

Active Member
25 Aprilie 2016
215
0
bucuresti
LOCATION
bucuresti
Salut!Este vorba in primul rand de placerea de a inova ceva, de a imbunatatii...si de ce nu si de bani aruncati pe unele produse foarte scumpe care pot fi confectionate cu usurinta.. O sa postez si o poza cu felinarul aprins noapte insa inca nu am facut-o.Felinarul are o lumina realista datorita rezistentei mari de 1k, lumina fiind de intensitate mica, asa cum trebuie sa aiba un felinar.
 

srazvi

Well-Known Member
Trenulist
14 Martie 2016
1.095
0
Arad
LOCATION
Arad
Super, uite ca nu m-am gandit la opritor sa-i pun tampoane sa fie mai realist :evil:
 

chickengeorge

Well-Known Member
Trenulist
15 Ianuarie 2009
340
0
Timisoara
YAHOO
chickengeorge2000
LOCATION
Timisoara
Sugestie : sa duci firele pe traversa si sa le cobori pe partea inferioara a contravantuirii(profilul are aceasta posibilitate"H"), lasand capete dezizolate si facand contact intim cu sina sau le conectezi separat, cum iti place.

:D