modificare opritor cale

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

DAN C.F.R.

Active Member
25 Aprilie 2016
215
0
bucuresti
LOCATION
bucuresti
Salut!
In halta David am nevoie de un opritor la o rampa de incarcat-descarcat materiale si intrucat modelul cumparat era foarte simplist, neavand felinar si tampoane, am fost nevoit sa trec la treaba...
Opritorului marca Piko, nu mai stiu codul,i-am montat doua tampoane model vechi (epoca I - II) si un felinar provenit de la un opritor TT, in care am montat un led galben.Au crescut deja buruienile...Probabil este necesar putin weathering, insa aceasta se face la finalul minidioramei.
O diorama este ca un tablou pentru un pictor...daca nu-ti place ceva la un moment dat, poti sa mai adaugi putina culoare! :D
 

DAN C.F.R.

Active Member
25 Aprilie 2016
215
0
bucuresti
LOCATION
bucuresti
Salut!Este vorba in primul rand de placerea de a inova ceva, de a imbunatatii...si de ce nu si de bani aruncati pe unele produse foarte scumpe care pot fi confectionate cu usurinta.. O sa postez si o poza cu felinarul aprins noapte insa inca nu am facut-o.Felinarul are o lumina realista datorita rezistentei mari de 1k, lumina fiind de intensitate mica, asa cum trebuie sa aiba un felinar.
 

srazvi

Well-Known Member
Trenulist
14 Martie 2016
1.095
0
Arad
LOCATION
Arad
Super, uite ca nu m-am gandit la opritor sa-i pun tampoane sa fie mai realist :evil:
 

chickengeorge

Well-Known Member
Trenulist
15 Ianuarie 2009
340
0
Timisoara
YAHOO
chickengeorge2000
LOCATION
Timisoara
Sugestie : sa duci firele pe traversa si sa le cobori pe partea inferioara a contravantuirii(profilul are aceasta posibilitate"H"), lasand capete dezizolate si facand contact intim cu sina sau le conectezi separat, cum iti place.

:D