Modele asemanatoare cu CFR

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

macleod

Well-Known Member
Trenulist
28 Ianuarie 2009
1.732
4
46
Bucuresti
www.macleod.ro
WEBSITE
http://www.macleod.ro/
LOCATION
Bucuresti
Salut si sper ca am nimerit bine categoria de forum, daca nu rog adminu sa o mute unde crede de cuviinta.

Daca la locomotiva DA060 avem chiar de ales intre ND2-ul de la Bachmann sau cel nou de la Tillig (sa nu intram in polemici care e mai buna), in schimb pentru EA060 (cea produsa sub licenta ASEA) n-am gasit pe nicaieri niste coduri de firme si modele asemanatoare cu el.
De fapt mint, acum cateva minute m-am uitat prin posturile lui Gam3 si erau ceva referinte, dar din amintirile mele parca am vazut niste poze/filme cu diorame unde erau cel putin 3 locomotive EA060 (si rosii si albastre) si care pareau mai realiste decat cel de la Gam3 (scuze frate trenulist, nu vreau sa te jignesc, mai ales ca ai facut o treaba minunata - si poate tot la tine pe diorama am vazut locomotivele respective si nu imi mai aduc aminte), dar acuma cand le-am vazut la tine am vazut ca locomotiva de la care ai pornit e 040 (ce-i drept, acuma sincer, nu mai stiu daca cele din poza de mai de mult erau 060, pentru ca n-am stat sa ma uit cu atentie, asa cum am facut-o acuma).

Deci, niste coduri de locomotive asemanatoare cu EA-urile produse la Electroputere ?
 
Vin si eu cu alta itnrebare:
Parca in Polonia se facuse modelul de Lde120 Faur la H0, mai tine minte cineva link-ul?
 
Cred ca incurci oleaca. Multe EC-uri ai vazut pe diorama lui MIxu cred.

Eu am 2 locomotive seria 43 . Rosie care e numai vospita si albastra care e cat se poate de corecta si realistica. Ambele au avut ca baza locomotive seria 43.

Uite aici 3 seria 43, 2 Roco si una Fleischmann.

http://forum.lokomotiv.ro/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3743

Prima esta e mea, cea rosie e a lui Mity iar cea Fleischmann e a lui Sandy.
Si aici gasesti multe informatii:

http://forum.lokomotiv.ro/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1712&start=0

Cat despre 060-EA cu 700-1000 euro exista model pentru conversie de la NMJ:http://shop.nmj.no/product_info.php?currency=EUR&products_id=3113&osCsid=411