MOCANITZA 2014

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

PDI

Well-Known Member
Trenulist
27 Februarie 2016
896
2
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Stiu ce e tarziu, nu ca scriu la unshpe noaptea, ci ca e deja 10.09. Preconizam sa mai avem placerea unei intalniri modelistice in perioada 26-28 sept a.c. , evident, tot la Rasnov.
Masa, casa, sala asigurate, totul e sa veniti.... cu modele, desigur! (feroviare, vreau sa zic, ca altfel vin eu cu colegele de birou!)
Afisul, cu permisiunea lui Radu161, il vom reactualiza pe cel de anul trecut, iar Radu e invitat special cu modelele H0 realizate de el.
Din gura'n gura, ca folclorul, s-au anuntat cativa participanti, dar vreau o lista oficiala, cu date precise: de cand pana cand, cati etc.
 
In primul rand, afisul utilizat anul trecut la expozitia din toamna nu a fost realizat de mine. Daca te referi la cel propus de mine pentru expozitia care nu s-a mai facut in vara, nu este cazul sa fie utilizat acum.
Avand in vedere modul in care s-au comportat organizatorii expozitiei, adica anuland expozitia cu o saptamana si ceva inainte (asta afland intamplator pentru ca am sunat sa stabilesc niste detalii), iar ulterior fiind invocate niste motive obscure si diferite de la persoana la persoana, nu vad nici un motiv pentru care sa contribui cu afis, modele sau orice altceva.
Pe de alta parte, oricum am deja program stabilit pentru perioada repectiva si nu o sa mi-l schimb sau sa-mi iau zile libere pentru o expozitie anuntata cu numai 2 saptamani inainte.
Dar nu inteleg de ce a trebuit sa ma inviti pe forum, cand aveai telefonul si mailul meu, puteam sa discutam direct, fara sa mai trebuiasca sa scriu chestia asta pe forum, desi ar fi trebuit sa stii parerea mea despre subiectul „rasnov”....
 
Salutari,

Eu asi veni cu:

1. Modulul static;
2. Vitrina plastic deAgostini cu ceva modele feroviare;

Multumesc,

Mihai
 
Pot sa trimit ceva modele... Am mai facut-o... ceva ceasuri, ceva felinare....
Iar daca se vrea, cred ca le pot duce personal amu duminica....
 
Salutari,

Cu ajutorul ArtCreation, iata afisul expozitiei Cupa Mocanita - Rasnov - 2014:Mihai
 
Poza cu copiii e super, oare cum ar iesi asa o poza daca in fata lor ar fi un tren tras de o locomotiva cu aburi. Unul adevarat adica.
 
Michael a spus:
Salutari,

Si de la mine cateva imagini:
...

...

Mihai

Sa speram ca de aici o sa avem 2-3 pasionati de trenulete :D
Michael a spus:
Salutari,

Si de la mine cateva imagini:
...

...
Mihai

Nu stiu a cui este garnitura si sper sa nu se supare ca fac o recomandare.
Recomand un Hehct sau Breda de cl 1 in locul celor 2 vagoane Y.
In imaginile reale vagonul este un fost SNCF, tip OCEM RA cl 1, cam greu de procurat asa ca merge inlocuit cu unul din cele 2.

Vad ca daca ma apucam de cele 2 module din stanga garii nu aveau loc. Poate la anu' se va face in alta sala.