Mocanita Rasnov Bran

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

sogard_2003

Well-Known Member
Trenulist
19 Ianuarie 2016
3.617
67
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
A vazut cineva acest articol ?

http://www.romanialibera.ro/a116474/mocanita-va-lega-rasnovul-de-bran.html
 
Asta da initiativa. Dar daca se adevereste si Zarnesti-Plaiul Foii asa cum comenteaza 2 persoane in articol ? Aceasta linie a existat cindva. Interesanta ideea oricum.
 
Deciiiii....."mocă’niţa Râşnov-Bran" va funcţiona la...la,la....lalalaaaa.....o dat㒠ulterioar㒠(ca şi "Dracula Express"), iar tu, Florine, sper c㒠vei posta mai repede de 2018 şi poate ne revedem la Comandă’u, anul ă’sta, împreun㒠cu Georg, cu Åžerban (Scherbahn) cu PDI.......! Cu să’nă’tate !!!
 
Specific pentru plaiurile mioritice, multa gargara si nimic concret.
Din pacate este un lucru comun acestor vremuri, unde fiecare asa zis investitor vrea sa scoata de 10 ori valoarea investitiei de preferat a doua zi. O astfel de lucrare ar fi o bagatela din punct de vedere tehnologic, si daca s-ar gandi cu capul, cei care ne conduc si-ar da seama de potentialul fantastic care exista.

Zona Branului este sufocata anual de turisti, iar pe de alta parte am vazut personal succesul imens de care s-a bucurat spre exemplu mocanita de la Sovata. Deci cele doua treburi ar putea fi combinate cu foarte mult succes, ar putea sa-i spuna trenul lui Dracula sau trenul lu' peste, numai sa functioneze. Eu estimez ca in acea zona cu potential deosebit ar fi plin un astfel de tren turistic.