MiniDiorama cu Port Industrial

ByOnu

Active Member
14 Iunie 2009
74
0
ROU Bucuresti
YAHOO
ThomasOnu_2008
Anul acesta am lucrat la o mini-diorama cu tema: port industrial vechi. Momentan este finalizata in proportie de 90%, restul constand in retusuri minore pe care o sa le fac cu timpul. 8-)

Cladirile (halele portuare/garajele industriale) sunt 100% hand-made.
Tampoanele si puntea sunt tot hand-made; pentru ele am folosit: betze de inghetata, chibrituri si scobitori.. masurate, smirgheluite si taiate desigur. :wink:

Initial planuiam pictarea peretilor dioramei pentru o priveliste in perspectiva, dar cum nu sunt pictor de meserie,.. m-am limitat la pictarea cerului in nuante naturale. :-)

Scuze anticipate pentru calitatea pozelor. Voi incepe cu unicele poze pe care le-am facut in timpul constructiei. :razz:

Dioarama are si luminite, 3 LED-uri si 2 becuri, toate alimentate de un transformator de 4.9.

Aceasta dioarama imi va servi drept 'test' pentru viitoarele lucrari la diorama mea H0. ;-)

Felicitari! :wink:
Imi place ce ai relizat! ca materiale ai folosit ce ai gasit pe acasa!
chiar imi place! :grin:

Felicitari! :-P

Multumesc foarte mult!! :o :razz:

Mi-a placut idea de a ma descurca cu ce gasesc prin casa. Pentru efectul de rugina merge si praful de caramida.

PS. vaporasul de pescuit este tot hand-made, dar 'not by me'. ;)

O poza de perspectiva:

Multumesc din nou.

Interesant! Realizarile home-made, cel putin din partea mea, primesc o mare doza de indulgenta... cam ca la arta abstracta... Daca pentru o realizare din prefabricate as fi spart geamurile cu pietre, la home-made totul capata alta valoare, alta dimensiune. Una peste alta opera este foarte reusita.
Bravo!