O sa va vorbesc putin de un decodor pe care-l asteptam de mult.
Este vorba despre minidecodorul Digitrax Dz 125,succesorul lui Dz 123.
Aici aveti un link cu informatii despre Dz 125:
http://www.digitrax.com/prd_mobdec_dz125.php
.....iar aici am cateva poze comparative facute de mine:
1---DZ 125 si DH 123 D
2---de la stanga la dreapta: DZ 125, Dz 123 fara varnish termoizolant, DZ 123 cu varnish termoizolant

3---comparatie intre DZ 125 si DZ 123

4---comparatie intre Dz 125 si Esu V3.0

5---Si decodorul DZ 125 in toata splendoarea lui---observati ca este mai mic decat o moneda de 1 BAN :evil:
:evil: 8) 8) :

La specificatii tehnice,vreau sa retineti un singur lucru:
---are 1 amper nominal,cu consum de 1,25 amperi la varf.
---are 2 functii care consuma impreuna 0,5 amperi.
---are Compensare de sarcina.--Back EMF
Daca mai stiti vreun minidecodor care sa aiba aceleasi specificatii ( sau M A C A R pe aproape ),va rog sa-mi spuneti !!!!
:evil: :evil: :evil: :evil: 8)
-------------------------------------------------------------------------------------
PS:
Lenz miniSilver,Lenz Mini Gold, Kuhn mini, Uhlenbrock mini sau Esu LokpilotMicro nici macar nu viseaza sa atinga performanta de a avea macar 1 amper nominal .......... :-? :-? :evil: :evil: :twisted: 8)
Este vorba despre minidecodorul Digitrax Dz 125,succesorul lui Dz 123.
Aici aveti un link cu informatii despre Dz 125:
http://www.digitrax.com/prd_mobdec_dz125.php
.....iar aici am cateva poze comparative facute de mine:
1---DZ 125 si DH 123 D

2---de la stanga la dreapta: DZ 125, Dz 123 fara varnish termoizolant, DZ 123 cu varnish termoizolant

3---comparatie intre DZ 125 si DZ 123

4---comparatie intre Dz 125 si Esu V3.0

5---Si decodorul DZ 125 in toata splendoarea lui---observati ca este mai mic decat o moneda de 1 BAN :evil:

La specificatii tehnice,vreau sa retineti un singur lucru:
---are 1 amper nominal,cu consum de 1,25 amperi la varf.
---are 2 functii care consuma impreuna 0,5 amperi.
---are Compensare de sarcina.--Back EMF
Daca mai stiti vreun minidecodor care sa aiba aceleasi specificatii ( sau M A C A R pe aproape ),va rog sa-mi spuneti !!!!

-------------------------------------------------------------------------------------
PS:
Lenz miniSilver,Lenz Mini Gold, Kuhn mini, Uhlenbrock mini sau Esu LokpilotMicro nici macar nu viseaza sa atinga performanta de a avea macar 1 amper nominal .......... :-? :-? :evil: :evil: :twisted: 8)