Masini si masinarii din Trainsylvania

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

sandy

Well-Known Member
Trenulist
23 Aprilie 2016
1.131
1
Cluj-Napoca
www.desperadocountry.ro
WEBSITE
http://www.desperadocountry.ro
LOCATION
Cluj-Napoca
Salut,
In cele ce urmeaza o sa va prezint citeva din automodelele scara H0 pe care le am in colectie.
O sa incep cu un kit de la cehii Z &Z models: ZIL 157 cu radarul P 10.
Acest model,construit de prietenul meu Bill,sfatuit de Marhaba si Alexie,carora le multumesc mult,va aparea de miine pe Diorama X de la CAP Cluj.
O sa ma intrebati de ce am inceput cu acest model?
Raspunsul meu e unul subiectiv"cred ca o sa-i placa lui LDH" :D
Pentru ca nu l-am construit eu,o sa las cuvintele lui bill sa vorbeasca:


"Ahoe,
Va prezint ultima realizare, un kit de ZIL 157 prevazut cu radar P10 la scara 1/87(HO). El contine piese de plastic(moale) si piese de PE(tot prea moi) din care a fost facuta antena si alte mici elemente de caroserie. Kitul este al lui Sandy, eu participind numai cu executarea si nici aceea in totalitate, prafuirea/murdarirea intradosului fiind facuta de guru Marhaba intr-un workshop ad-hoc la care a participat si cuviosul frate Alexie. Acum voi stii si eu sa o fac, multam.
Camionul va fi pus intr-un luminis la granita dintre RDG si Cehoslovacia, in grandioasa diorama X a lui Sandy care a depus o munca colosala unde am simtit nevoia sa-l ajut. El va servi pentru ascultarea palavrelor de birt ale cehilor de catre zelosii RDG-isti.

Ii multumesc bunului meu prieten Sandy pentru ca mi-a dat sansa sa imi mai clatesc capsorul cu ceva neobisnuit pentru mine. Mi-a placut acest intermezzo mai mult decit braillistic !
Spor,
Bill
PS. Dedicatie speciala pentru Simon "Hind" si Gabi "Tatuca" care sunt mai mult decit in tema despre astfel de magaoaie de-a dreptul frumoase prin uritenia lor."





Voi reveni in curind si cu alte modele interesante.
Toate bune,
sandy
 
Pana una alta, placut masina.

Abia astept s-o vad in "plantata" in peisaj si daca, pe langa radar, mai are si un post de ascultare poate, cu ajutorul serviciilor secrete, mai ascultam si noi oarece franturi de inregistrari :wink:

Asteptam urmatoarea msina

p.s.Cand mai scapi de treburile pe la granita poate ne spui sursa modelului
 
Salut,
Prima data am vazut modelul pe parcmodels.ro dar era "in curind".
Cum eu n-am mai avut rabdare,l-am luat de aici:
http://cgi.ebay.de/DDR-NVA-ZIL-157-P-10-Radar-Radarstation-1-87-ZZ-Modell_W0QQitemZ200323978981QQcmdZViewItemQQptZSpielzeugautos?hash=item2ea43d56e5&_trksid=p3286.c0.m14
s
 
Salutare,
Revin cu prezentarea unei masini ciudate si foarte interesante care,prin gestul deosebit al colegului Flvca,a ajuns la mine pe diorama.Ii multumesc inca o data.

Este vorba despre un Moskvitch 400 cu generator care a apartinut NVA( armata DDR).

Originalul este o constructie foarte rara.Este un derivat al seriei 400/420,lansata in 1946/1947 si care,conform surselor,provine din Opel Kadett model 1938.

Modelul este o manufactura rarissima si este produs in Ucraina.Contine parti de plastic si rasina si vine gata montat si vopsit.

Citeva imagini cu ciudatenia:



Spoooor!
s
 
Salut,
Fiind prin Bucuresti cu ceva treburi dar si cu Eurovisionul si avind ceva timp liber m-am hotarit sa-i fac o vizita lui Rally.
Asadar,am ajuns la "birlogul" sau unde ne-am conversat in tihna si m-am bucurat mult sa cunosc un personaj foarte simpatic care a reusit sa-mi mai diminueze stresul de la competitia muzicala :lol: :lol: :lol:
Printre minunatiile pe care le-am vazut acolo,am gasit si o serie de kituri auto produse de SDV Model din Cehia.
Hop!Pai mie chiar asta imi trebuie pentru zona cehoslovaca de pe diorama!
Asa ca mi-am luat un Robur,un trailer Tatra si un autobus Karosa,fiind nerabdator sa le asamblez.
Robur-ul are caroseria din rasina si e ceva de munca pe el.Daca as fi avut mai multa rabdare,putea iesi un lucru bun.
In fine,l-am vopsit si i-am pus decaluri cu Jednota(Cooperatia cehoslovaca socialista).
Iata citeva poze cu acest model:


Toate bune,
s