Masina tot-teren home made integral

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

Prognosis

Well-Known Member
Trenulist
21 Iulie 2007
1.345
1
Slobozia
trenulete.info
WEBSITE
http://trenulete.info/
LOCATION
Slobozia
YOUTUBE
Prognosis
Masina tot-teren home made integral

Aceasta masinuta a fost facuta in numai 2 luni de zile, pe cand lucram la televiziunea din constanta, prin 95 -96 cred. Este integral facuta din placaj de tei si din plastic. Suspensiile si directia sunt din plexi flexibil. Diferentialul este gandit de mine sa mearga in doua trepte. Axele diferentialului (planetarele) sunt strujite pe bormasina din axe de disck de telefon. Toate pinioanele sunt din astfel de discuri de telefon.
Rotile sunt de la rolele fiului meu. Revopsite!
In rest totul e din placaj de traforaj.
Iata niste poze facute cu tel. mobil. Astept oferta de pret in pm!Astept oferte!
 
LDH a spus:
Ce ma bucur ca-mi clatesc ochii si cu altceva decat trenulete
Dimensiuni?
Performante?
Detalii privind tehnologia de executie?

Dimensiuni: 34/19/17 cm
Performante: Sta pe biblioteca in nemiscare de 7 ani!

Deatalii de executie: Proiect imaginar integral cu inspiratie dupa un ... timbru! Creat desenul pieselor din mers, direct pe placaj, din care ste de altfel facuta aproape toata caroseria! Suspenssiile si tractiounea facute dupa ce am studiat niste cartuluii pentru pionieri, din acelea comuniste, pentru modelism. Fireste ca nu am avut niciun plan. Am mai zis. Inspiratie multa si inventivitate ! Scule: un traforaj vechi, o bormasina veche, resturi de plastic din acela din care pe vremuri de restriste comunista, se confectionau ghenele la baie (in log de zid sa baga un profil de plastic foooarte bun pentru modelism si de care nu mai gasesti sa dai cu tunul!
Pises: discuri de telefon, faruri de jucarii vechi, masti becuri de bord de pe la vapoare... etc.