Va salut,
Cu ce sa incep ?
Cum sa incep?
Pai haideti sa incep cu adresa lor de web:
http://www.hamleys.com/
Magazinul are 5 etaje + subsol, toate dedicate unui singur lucru : jucariile pentru copiii de toate varstele ( copii de la 1 luna la 89 ani :wink: )
Iata aici o schema a etajelor, in engleza, preluata de mine de pe Wikipedia:
5th floor: Boys ââŹâ Action figures, vehicles, and an open cafe.
4th floor: Hobbies ââŹâ Model kits, remote-controlled vehicles, model railways, Scalextric, etc.
3rd floor: Girls ââŹâ Dolls, Arts & Crafts, Hello Kitty, Dress up etc.
2nd floor: Preschool ââŹâ Toys for young children.
1st floor: Games ââŹâ Board games, science, jigsaws; also a Build-A-Bear Workshop and Sweet Shop.
Ground floor: Soft toys ââŹâ a wide variety of stuffed animals, and also a Marvin's Magic section.
Basement: Interactive ââŹâ Lego, construction toys, Red 5, novelties and GAME (retailer)
Pe fiecare etaj in parte, sunt cel putin intre 5-10 oameni care fac demonstratie la o noua jucarie :aplauze: !!!
Buun !....acum ca v-am facut pofta, haideti sa va pun si eu cateva poze.
Incepem cu intrarea in magazin.
De mentionat ca, de fiecare dat, la intrare este cineva care te "roaga" sa intri in magazin:
" Ooy...Welcome to Hamley's , please !!!"
De data asta, era la intrare un tip costumat in clovn si inarmat cu 2 pistoale ce faceau bule de sapun:
Asa arata intrarea:
Lume in magazin...puzderie, cam cum era la magazinul "Unirea" din Bucuresti dupa 1990 >.
La intrare este un tip care face reclama unui aviono-bumerang ( il arunci si el revine inapoi ), iar tipul asta tooot arunca avionul pe deasupra noastra si mereu il prindea....
O multime de mutzunache ce ies dintr-o masina:
Animale din jungla la dimensiuni mari:
...si iata si standul celor de la "Steiff":
Pe la celelalte etaje am fost doar in trecere, ca urcam cu scarile rulante , pe mine interesandu-ma STRICT etajul 4....si cred ca si pe voi
Standurile celor de la Playmobil:
Macheta si standul trenuletului "Thomas" ( pe macheta se miscau de zor 2 locomotive ):
Iar de acum, vin piesele grele, cred ca NU mai are nici un rost sa mai intervin. Sa "cante" poze :lautar: :
Doua masinute imbracate cu cristale Swarovski:
Si vineeeeeeeee:
Va urma....ca mai am pozeeee !
Marius.
Cu ce sa incep ?
Cum sa incep?
Pai haideti sa incep cu adresa lor de web:
http://www.hamleys.com/
Magazinul are 5 etaje + subsol, toate dedicate unui singur lucru : jucariile pentru copiii de toate varstele ( copii de la 1 luna la 89 ani :wink: )
Iata aici o schema a etajelor, in engleza, preluata de mine de pe Wikipedia:
5th floor: Boys ââŹâ Action figures, vehicles, and an open cafe.
4th floor: Hobbies ââŹâ Model kits, remote-controlled vehicles, model railways, Scalextric, etc.
3rd floor: Girls ââŹâ Dolls, Arts & Crafts, Hello Kitty, Dress up etc.
2nd floor: Preschool ââŹâ Toys for young children.
1st floor: Games ââŹâ Board games, science, jigsaws; also a Build-A-Bear Workshop and Sweet Shop.
Ground floor: Soft toys ââŹâ a wide variety of stuffed animals, and also a Marvin's Magic section.
Basement: Interactive ââŹâ Lego, construction toys, Red 5, novelties and GAME (retailer)
Pe fiecare etaj in parte, sunt cel putin intre 5-10 oameni care fac demonstratie la o noua jucarie :aplauze: !!!
Buun !....acum ca v-am facut pofta, haideti sa va pun si eu cateva poze.
Incepem cu intrarea in magazin.
De mentionat ca, de fiecare dat, la intrare este cineva care te "roaga" sa intri in magazin:
" Ooy...Welcome to Hamley's , please !!!"
De data asta, era la intrare un tip costumat in clovn si inarmat cu 2 pistoale ce faceau bule de sapun:
Asa arata intrarea:
Lume in magazin...puzderie, cam cum era la magazinul "Unirea" din Bucuresti dupa 1990 >.
La intrare este un tip care face reclama unui aviono-bumerang ( il arunci si el revine inapoi ), iar tipul asta tooot arunca avionul pe deasupra noastra si mereu il prindea....
O multime de mutzunache ce ies dintr-o masina:
Animale din jungla la dimensiuni mari:
...si iata si standul celor de la "Steiff":
Pe la celelalte etaje am fost doar in trecere, ca urcam cu scarile rulante , pe mine interesandu-ma STRICT etajul 4....si cred ca si pe voi
Standurile celor de la Playmobil:
Macheta si standul trenuletului "Thomas" ( pe macheta se miscau de zor 2 locomotive ):
Iar de acum, vin piesele grele, cred ca NU mai are nici un rost sa mai intervin. Sa "cante" poze :lautar: :
Doua masinute imbracate cu cristale Swarovski:
Si vineeeeeeeee:
Va urma....ca mai am pozeeee !
Marius.