Magazine de Trenulete si accesorii

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Drejeskiven
Osterbrogade 129
2100 Copenhagen O.

dar nu stiu daca mai este de actiualitate. Are mai mult Marklin...

Si vezi ca in gara centrala este o diorama care functioneaza cu monede
 
Si ca sa fiu complet, o informatie de google: Togcenter Gentofte
Kildegürds plads 5
2820 Gentofte
http://www.togcenter.dk/

Lots of new stuff, and a big second hand area downstairs.
Open monday to friday 12:30 - 18:00 and saturday 10:00 - 14:00


Kystbanen
Strandvejen 140 C
2900 Hellerup
http://www.kystbanen.dk/

Only new stuff, but plenty of it.
Open tuesday to friday 13:00 - 18:00 and saturday 10:00 - 14:00
 
Alt magazin:

http://www.modellbahnshop-lippe.com

Tot ce vreti la preturi f bune. Nu puteti comunica cu ei decat prin franceza, engleza sau germana. Preturi exceptionale, stoc urias si livreaza in Romania cu 9,50€ pe comanda prin DHL.
 
Stiu ca tot aparea magazinul de mai sus prin cautarile lu gogu, si intr-adevar preturile de baza erau foarte interesante (n-am vazut promotii de alea ca pentru romani, dar ce-i drept, nici nu am stat sa caut).
Ai cumparat tu ceva de la ei si totul a fost ok ? Ca feedback-ul la prima mana e priceless, pentru restul avem mastercard :p
 
Dap, ma contacteaza de fiecare data in timp util. Foarte politicosi, marfa a venit in mai putin de o saptamana. Nu ca aia de la trains-addicted. Am facut o comanda la aia acum doua luni, am scris 3 E-Mail-uri da' ce sa-i faci tot n-a venit. Noroc ca am ales plata ramburs.

EDIT: Iti si zice care e pretul de catalog de la produse, si anume ala din Germania nu alea cu adaosuri comerciale de la noi. F multe cu 15-30% mai putin. Si la locomotive de 300€ se vede :D
 
Buna,

legat de comanda dumneavoastra la trains-addicted.ro, ati fost contactat prin email in ziua urmatoare inregistrarii comenzii cu privire la indisponibilitatea unor produse (comanda dumneavoastra continea niste brosuri) si nu ati raspuns la acel email. Apoi ati revenit cu un email dupa 10 zile in care ati spus ca renuntati la comanda, si atunci v-am trimis inca odata email-ul cu privire la situatia comenzii si nici la acela nu ati raspuns.
Imi pare rau pentru nemultumirile create.
 
Ma scuzati, mi-am verificat mail-ul inca odata si singurele mail-uri primite de la dvs. sunt cele legate de noutatile dvs + cel de confirmare a inregistrarii contului pe site-ul dvs .. Alt mail nu exista.
 
macleod a spus:
Ai cumparat tu ceva de la ei si totul a fost ok ? Ca feedback-ul la prima mana e priceless, pentru restul avem mastercard :p

Foloseste mastercardu' cu incredere la magazinul in discutie, am facut cateva comenzi si totul a fost ok, daca il vizitezi destul de des poti prinde chiar chilipiruri. Reduceri de 50% fata de pretul de catalog nu sunt ceva neobisnuit, de exemplu mai mereu sunt cateva locomotive Roco reduse la 50%... aceasta fiind sectiunea pe care o vizitez cel mai des. :wink:
 
Salut,

Am vazut de curand la TV o reclama cred la Orange filmat intr-un magazin de trenulete: Train Shop. In imagini parea ca au si o cafenea si nu parea o chestie ad-hoc facuta special pentru reclama. Stie careva unde este acest magazin?
 
Tchypp a spus:
Hello,


am gasit magazinul asta din germania: http://www.bastlerzentrale-giessen.de/ . Il cunoaste cineva ? Ati comandat de acolo, sunt de incredere ? As vrea sa comand un start set si nu am gasit in multe locuri.

Multumesc in avans !


Pare sa fie OK site-ul. Tocmai am primit un start set de la ei. Din pacate nu e pentru mine :(, dar abia astept sa ajung acasa sa il analizez si apoi sa fiu acolo la desfacerea cutiei :D
 
Reclama a fost facuta in timp record ... 4 zile.
Am muncit de ne-au sarit capacele.
Cafeneaua si filmarile au fost facute la Buftea intr-o singura zi