Magazin trenulete Ion Florescu nr.6

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
NU ! Dar era magazinul familiei (...) CRĂCIUN. De acolo s-au mutat pe Dorobanţi şi apoi în apropiere de târgul Vitan.
Ultima afacere cunoscut㒠- beră’rie pe Maior Coravu nr. 6
Sfatul meu, stai deoparte ! La câte ţepe au dat...(bani luaţi în avans fă’r㒠s㒠mai aduc㒠marfa comandată’) ?

Edit by ForumAdmin: sters expresie cu caracter ofensator. Chiar daca ati avut experiente neplacute cu respectivele persoane, va rugam sa pastrati un limbaj politicos!
 
  • Like
Reacții: M Marquis
Habar n-aveam că magazinul „La Trenulețe” era al lui Baiazid (Mihai Alexandru Crăciun în acte - nik-ul de el folosit pe Skyscraper City s-a transformat în poreclă). Era acolo o dioramă care mi s-a părut, la vremea ei, destul de reușită...
Cu toate astea, am mari rețineri față de acest, personaj. Nu sunt singurul - despre caracterul lui s-au mai făcut comentarii și pe alte forumuri, iar felul în care le răspunde celor care îi citesc articolele pe care le publică pe platforma Contributors demonstrează că respectivele comentarii sunt cât se poate de justificate.
On the other hand, oricât de mult îmi displac aerele de superioritate ale individului și aroganța lui agresivă, trebuie să recunosc că articolul de pe Contributors în care a criticat felul în care a fost realizată linia ferată care leagă Gara de Nord de Aeroportul Henri Coandă din Otopeni a fost la obiect. La fel și cele în care critică lipsa de viziune a edililor bucureșteni în privința rețelei de tramvaie și cel în care demonstrează că o eventuală linie de metrou spre Otopeni trebuie să pornească din Piața Victoriei și nu de la Gara de Nord așa cum s-a propus (iar propunerea a fost urmată de un costisitor studiu de fezabilitate plătit, ca de obicei, din banii contribuabililor). Pe de altă parte, soluția cu care își însoțește propunerea de a se construi o gară centrală sub Bulevardul Unirii e cam aiurea...
Acum pun și eu o întrebare: barul „La Trenulețe”, al cărui ultim sediu al de care îmi amintesc a fost pe Bulevardul Unirii, într-un bloc situat nu departe de Piața Alba Iulia, tot al lui a fost? Anterior, sediul barului fusese pe strada Maior Coravu, la parterul unui bloc situat între bulevardul Mihai Bravu și parc.
P.S. @Ferocarril: Thanks for the warning, chiar dacă nu a fost pentru mine!
 
  • Like
Reacții: sesamcave
De acord cu Cosmin. Nu are nici un rost sa dezgropam mortii. Hai sa lasam lucrurile asa cum sunt, daca unii prefera sa uite si sa treaca mai departe stiu de ce o fac.
 
Povestea cu magazinul e din alt deceniu. Atata vreme cat administratia acestui forum nu va dori sa se bata apa in piua pe un subiect care nu aduce nimic nimanui, nu se va bate apa in piua. Punct. Multumesc pentru intelegere.
 
Felul în care puneți punct chiar mă deranjează! faptul că sunteți moderator nu vă face să aveți dreptate automat, întotdeauna!
 
Omule, incearca sa intelegi: aici nu ne place sa zgandarim rani vechi si nici nu ne plac cei care cauta galceava. Daca remarca de bun simt a lui Cosmin de mai sus nu a fost suficienta, sper ca cea din partea administratiei sa fie.

Ce castigi daca te rafuiesti personal cu Mihai Craciun aici pe forum? In cel mai bun caz o suspendare sau o banare. Daca ai o problema cu el, du-te si spune-o in fata. Insa forumul Lokomotiv nu e o platforma pentru asemenea probleme.

Consider subiectul incheiat.
 
Baiazid continuă să posteze pe Contributors. Chestia cu „alt deceniu” cade.
Eu cred ca ce face sau ce scrie dl.Craciun , este total irelevant pentru activitatea noastra modelistica, atata timp cat nu are nicio legatura cu comertul modelelor sau forumul nostru.
Nu stiu daca ati observat, insa aici, pe forumul asta, de vreo 14 ani, noi ne concetram pe modelism, pe construit, vopsit, impartasit experiente si informatii, colectionat,etc., activitati in stransa legatura cu hobby-ul nostru. Barfa si radio-santul sunt mai putin tolerate si nu fac obiectul acestei comunitati, asa cum este ea acum, adormita/uitata/ingropata de retelele de socializare.
 
Într-o zi, chiar am să i-o spun în față, pe Contributors... omule! Și consider că NU EU am căutat gâlcevă!
 
Ultima editare:
Sunt de acord cu O SINGURĂ idee dintre cele exprimate de oponenții mei - faptul că postarea inițială era din alt deceniu.
 
"omule" nu știm și nu ne interesează ce ai cu Crăciun.
Daca vei continua mesajele vor fi șterse iar tu vei lua o pauză.
 
O SINGURĂ idee dintre cele exprimate de oponenții mei

Incearca sa nu-i vezi pe cei care gandesc altfel ca tine ca "oponenti". Atunci cand esti pe sosea si in fata ta circula un om care conduce in cu totul alt stil el devine cumva din partener de trafic "oponent de trafic"? :)
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.