magazin? de trenulete in baneasa

macleod

Well-Known Member
Trenulist
28 Ianuarie 2009
1.732
4
43
Bucuresti
www.macleod.ro
WEBSITE
http://www.macleod.ro/
LOCATION
Bucuresti
am fost ieri la un amic si stiind ca sunt pasionat de trenulete mi-a zis un pont de un magazin de trenulete prin baneasa (acuma nu stiu daca inseamna baneasa shopping center sau feeria, nici n-am intrebat, mea culpa)
cautand pe net am dat peste http://www.atelieruldetrenulete.ro/ (astea erau primele combinatii intre trenulete si baneasa :D); nu stiu daca la asta se referea amicul meu (ca deh, nu are treaba cu modelismul, deci poate sa-mi zica o chestie total pe langa), dar suna (macar teoretic) foarte interesanta ideea de a obisnui picii cu mania noastra (poate daca e tratata de cand sunt mici va fi mai usor la varsta mare, spre deosebire de noi :D).
nu m-am uitat la preturi decat fugitiv, acuma o sa mai rontai cate ceva, parca cam piperate totusi pentru o societate in criza, dar inca nu stiu exact ce si cum, asa ca momentan nu ma bag
si acum intrebarile:
1. pana la urma in baneasa e magazin de trenulete sau atelier ? (sau poate si si ...)
2. doar de curiozitate, cine a facut toate acestea ? ca prin comunitatea noastra nu am auzit nimic (sau poate nu am fost eu atent)
 

Daniel

Active Member
Trenulist
25 Iunie 2009
181
2
Cluj-Napoca
LOCATION
Cluj-Napoca
Click aici. Vezi in stanga jos in pagina, celula de pe coloana 1 randul 2 :)

cred ca e o afiliere sau un altfel de activitate care-l interprind cei de acolo.
 

ionut07

Well-Known Member
20 Februarie 2016
274
0
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Bai fratilor ce afiliere? E vorba de afacerea familiei craciun , unde cica invata copii sa construiasca machete, etc. Voi nu cititi ce scrie pe siteul lor?
 

macleod

Well-Known Member
Trenulist
28 Ianuarie 2009
1.732
4
43
Bucuresti
www.macleod.ro
WEBSITE
http://www.macleod.ro/
LOCATION
Bucuresti
Mdea, am mai sapat si eu si se pare ca virgula cam asta e.
Banuiam eu ca e ceva legat de spaima trenulistilor :D ca altfel s-ar fi auzit si pe forum.
Si ca sa citez pe "doamna gabriela" "nu cumparati decat de la magazine cu factura sau bon fiscal, ca altfel nu aveti garantie". Hai sictir! Daca am cumparat de pe forum, okazii si ebay ce sunt infractor ? Ce-i drept, garantia e garantie, dar ca si la masini, exista si masini de mana a doua, care uneori sunt mult mai bune decat unele noi.
Deci sa inteleg ca ei si-au deschis magazin in baneasa ? nu de alta dar n-am chef sa bat drumul pana acolo ca sa ma uit la niste preturi de neam prost, sunt destule magazine si "magazine" prin bucuresti unde ma duc din placere, chiar daca sunt mai indepartate. Dar daca e altcineva macar poate merita sa arunc un ochi cand oi mai avea drum prin zona.

apropos, (intrebare pentru brasoveni): magazinul din eliana mall (si cel din republicii) au vreun site de prezentare online ? (sa mai vad si eu idei de produse si preturi ?) sau alte magazine prin zona pentru cand mai trec pe acolo ?