Din colectia "Nu este kit,imi fac eu" sau "Ce-mi mai trebuie pentru module" va prezint o magazie,cred ca destul de intalnita in statiile CFR.
Dupa cum am prezentat si la topicul "Module MIT" gara ce doresc sa o reprezint este Ciprian Porumbescu de pe magistrala 500,intre Suceava si Gura Humorului.
Materiale necesare:
-carton de mucava(eu am gasit de 1,5 mm)
-cutter
-aracet/adeziv pentru parchet
-planuri
-baghete de lemn de 0,4x0,4 mm
Astfel se incepe lucrul cu baza magaziei,ma exact rampa:
Acum ca rampa este in mare parte gata,urmeaza corpul magaziei.Fiindca ar fi fost mai tricky de desant pe carton cu creionul,am zis sa desenez partile componete in Microsoft Visio.
Am desenat,am printat,am lipit pe carton si am decupat:
Apoi a urmat asamblarea pieselor astfel obtinute.Pentru a fi sigur ca va fi un unghi dreot intre piese am folosit atat pentru a creste rezistenta cat si pentru a pastra un unghi de 90 baghete luate de la magazinul de modelism.
Apoi am pus si acoperisul,si structura de rezistenta a acestuia:
Si pentru moment constructia se opreste aici,urmand ca saptamana asta sa fie finalizata din puncte de vedere al detaliilor si alte piese:
Si sa nu uit,cateva poze cu magazia reala,poze realizate de Marian D.:
Dupa cum am prezentat si la topicul "Module MIT" gara ce doresc sa o reprezint este Ciprian Porumbescu de pe magistrala 500,intre Suceava si Gura Humorului.
Materiale necesare:
-carton de mucava(eu am gasit de 1,5 mm)
-cutter
-aracet/adeziv pentru parchet
-planuri
-baghete de lemn de 0,4x0,4 mm
Astfel se incepe lucrul cu baza magaziei,ma exact rampa:
Acum ca rampa este in mare parte gata,urmeaza corpul magaziei.Fiindca ar fi fost mai tricky de desant pe carton cu creionul,am zis sa desenez partile componete in Microsoft Visio.
Am desenat,am printat,am lipit pe carton si am decupat:
Apoi a urmat asamblarea pieselor astfel obtinute.Pentru a fi sigur ca va fi un unghi dreot intre piese am folosit atat pentru a creste rezistenta cat si pentru a pastra un unghi de 90 baghete luate de la magazinul de modelism.
Apoi am pus si acoperisul,si structura de rezistenta a acestuia:
Si pentru moment constructia se opreste aici,urmand ca saptamana asta sa fie finalizata din puncte de vedere al detaliilor si alte piese:
Si sa nu uit,cateva poze cu magazia reala,poze realizate de Marian D.: