Machete autobuze

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Macheta statica a autobuzului TV 20 U este lucrata 100% manual. Este confectionata din triplex+duplex. Adezivii folositi sunt: prenadez, picatura, poxilina. Culorile sunt redate prin vopsire cu spray vopsea sau cu ajutorul autocolantului. Geamurile sunt confectionate din folie de retroproiector.

 
Scuze,pana acum am lucrat la 1/32 si am ramas in memorie cu aceasta cifra.Deci autobuzul Tudor 20 din imagine este realizat la scara 1/27.Amatorii de astfel de machete pot intra in contact cu mine la tel. 0741077865.
 
@nik-galati :
In topicul tramvaie seria foto cu tramvaiul Timis ati postat doua fotografii in care apare si un autobuz , puteti reveni cu amanunte , este un Roman 112 ? In realitate au disparut din circulatie asa ca aparitia in vitrine ca si macheta este salutara...
Cu simpatie , Montalbano :wink:
 
Salut nik_galati,
machetele realizate de tine sunt printre cele mai frumoase cu tematica respectiva, lucrate extrem de ingrijit. Felicitari pentru munca depusa si spor in continuare.
 
Nik_galati : Acum ca ati mai relevat doua autobuze foarte frumoase as sugera si eu
http://www.youtube.com/watch?v=QcjwtL7OBbY&feature=player_embedded sursa you tube a circulat pe ruta Constanta Satul de vacanta Mamaia, vorbesc de anul 1973-1975 nu mai tin minte bine, era o placere sa calatoresti cu ele...cred ca intr-o vitrina cu modele care nu mai sunt ar fi de nelipsit...
Si modelul Skoda 706 RTO o prezenta pe aceeasi ruta cand eu eram copil.
http://www.ratt.ro/forum/index.php?showtopic=258&st=40 in josul paginii am postat eu ceva cu Skoda poreclita Cazanul..Mentionez ca in filmulet este prezentat un alt model nu cel cu usi articulate prezent urban atunci in Romania..
Mi-ar place mult sa le revad in galeria machetelor de autobuze ce au circulat la noi..
Oricum deja zdrangan pusculita cu gandul la Ikarusul galben de mai sus produs de Nik_galati...... :roll: