In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei.
Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Macheta statica a autobuzului TV 20 U este lucrata 100% manual. Este confectionata din triplex+duplex. Adezivii folositi sunt: prenadez, picatura, poxilina. Culorile sunt redate prin vopsire cu spray vopsea sau cu ajutorul autocolantului. Geamurile sunt confectionate din folie de retroproiector.
Scuze,pana acum am lucrat la 1/32 si am ramas in memorie cu aceasta cifra.Deci autobuzul Tudor 20 din imagine este realizat la scara 1/27.Amatorii de astfel de machete pot intra in contact cu mine la tel. 0741077865.
@nik-galati :
In topicul tramvaie seria foto cu tramvaiul Timis ati postat doua fotografii in care apare si un autobuz , puteti reveni cu amanunte , este un Roman 112 ? In realitate au disparut din circulatie asa ca aparitia in vitrine ca si macheta este salutara...
Cu simpatie , Montalbano :wink:
Salut nik_galati,
machetele realizate de tine sunt printre cele mai frumoase cu tematica respectiva, lucrate extrem de ingrijit. Felicitari pentru munca depusa si spor in continuare.
Nik_galati : Acum ca ati mai relevat doua autobuze foarte frumoase as sugera si eu
http://www.youtube.com/watch?v=QcjwtL7OBbY&feature=player_embedded sursa you tube a circulat pe ruta Constanta Satul de vacanta Mamaia, vorbesc de anul 1973-1975 nu mai tin minte bine, era o placere sa calatoresti cu ele...cred ca intr-o vitrina cu modele care nu mai sunt ar fi de nelipsit...
Si modelul Skoda 706 RTO o prezenta pe aceeasi ruta cand eu eram copil.
http://www.ratt.ro/forum/index.php?showtopic=258&st=40 in josul paginii am postat eu ceva cu Skoda poreclita Cazanul..Mentionez ca in filmulet este prezentat un alt model nu cel cu usi articulate prezent urban atunci in Romania..
Mi-ar place mult sa le revad in galeria machetelor de autobuze ce au circulat la noi..
Oricum deja zdrangan pusculita cu gandul la Ikarusul galben de mai sus produs de Nik_galati...... :roll:
Acest site folosește cookie-uri pentru a ajuta la personalizarea conținutului, pregătească experiența și să te păstreze autentificat dacă te înregistrezi.
Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.