Machete arhitecturale

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
salut @TATRA
buna seara mai bine zis...
pai ne-ai bagat in priza, ne-aio curentat putin si gata?!...asta a fost?...
ia spune, domnia ta, ce materilae folosesti, cam cit timp ai nevoie pt o executie, asa ca cea din poza...in sfirsit, da-ne niste detalii...
felicitarile sint de prisos!!!
oricum, avem nevoie de o tensiune asa mai mare ca sa ne linistim!!!
o seara placuta in continuare!!!
 
Salut!
Multumesc pentru aprecieri!
Materiale folosite in constructia cladirilor: placi de mousse, carton, plastic, sipci de lemn, carcase de CD si diferite folii pentru geamuri. La finisaje folosesc autocolant, in special "Oracal". Tin sa multumesc pe aceast acale bunului meu prieten Arnold Kelemen (Scooter) de la Arad, un mare pasionat al Tatrelor, care ma suplimenteaza cu autocolant si bucati de plastic.
Literele sunt taiate la mana dupa ce am printat sablonul pe hartie autocolanta. Acelasi procdeu il folosesc si pentru peretii cladirilor: fac desfasurarea cladirii in cauza intr-un program de proiectare pentru constructii la scara 1:1 si apoi printez sabloanele la scara dorita. Am ceva proiecte de case lucrate in aproape sase ani de proiectare, iar daca sunt doritori de machete nu ezitati sa ma contactati.
Termenul de executie al machetei "Arcadia Hospital" a fost de trei saptamani, fara compartimentari interioare.
 
Adi, aceeasi diorama am vazut-o la un user de pe alt forum, care spune ca este a lui. Care este adevarul pana la urma? Ai facut-o pentru el (Iftimie Adrian) sau respectivul "se da mare" pe munca ta?
 
Da, stiu povestea! :roll:
Anul trecut, in iarna, m-a contactat domnul in cauza. M-a rugat sa-i fac o diorama la 1:43 pentru niste masini acizitionate de el. I-am facut lucrarea si i-am predat-o in stadiul prezentat in ultimele poze. Modificarile aduse anterior dioramei sunt propria lui "creatie". Cred ca se observa diferenta intre stilul meu de lucru si al lui. Nu cred ca e de bun simt ce a facut el, dar asta e. Daca lui i se pare normal sa se laude cu munca altuia nu are decat, iar daca e nevoie sa dovedesc ca macheta e lucrata de mine, asta nu va fi o problema.
 
Noi 2 ne-am lamurit. Respectivul ar face bine macar sa-si recunoasca vina (pe acest forum n-are cum pentru ca nu are cont).
 
Case 1:87 pentru diorama feroviara.
1. Casa Buceag (denumire data dupa beneficiarul proiectului).Materiale folosite: forex de 1,2 si 3 mm grosime, banda dublu adeziva, carton texturat si Picatura (...cand lipeste "nimenea" n-o dezlipeste!).
Vor urma inca doua case, o cladire pentru transformatoare si gara. :cool:
 
Nu stiu daca am loc pentru pe o bisericuta pe diorama mea, e cam mica. Daca as avea planuri nu ar fi o problema sa fac orice tip de cladire.

Macheta HO depou tramvaie Iasi.
Lucrarea infatiseaza o parte din depoul Gara al RATP Iasi, zona halelor de revizie. A fost comandata de conducerea regiei acum doua luni, parca. :roll: 
obiwan'e tie iti place sa fie "murdare"! :D

Sunt alti la care le place sa fie totul curat!! :D

Dar incet incet bagi boala'n alti cu "murdaritul" cladirilor locomotivelor si alea alea :D :D
 
cum tai domnule geamurile asa bine...ca mie imi cam fuge cutitul acela mai in dreapta mai in stinga...vorbesc de polystirol...cam acelasi material de plastic din care lucrezi si tu!!!
plus...fiindca am vazut o realizare recenta a ta...gara aceea, geamurile din ce le-ai realizat?