In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei.
Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
buna seara
am si eu o intrebare, lucrand la macheta ma intalnesc cu o situatie in care sunt obligat sa asez un macaz pe pod exista asa ceva in realitate?
multumesc
S-ar putea face pe un pod de piatra/caramida. Asa ceva exista in orasele din vestul Europei unde sunt linii CF in interiorul orasului si toata infrstructura e urcata pe viaducte de caramida sau piatra.
s-ar putea sa fie macaz pe pod chiar si la noi, cred ca este unul la intrare in Cluj Napoca Est (dinspre cluj), dar e pod din ciment cu terasament pe el, nu pod metalic.
Se evita folosirea macazelor (schimbatoare de cale) pe poduri metalice. Fortele laterale declansate de schimbatoare pot determina deplasarea tablierelor de pe punctelele de reazem. Macaze se folosesc pe podurile (viaductele) de zidarie sau beton armat acolo unde fortele actioneaza altfel decat in cazul tablierelor metalice.
Acest site folosește cookie-uri pentru a ajuta la personalizarea conținutului, pregătească experiența și să te păstreze autentificat dacă te înregistrezi.
Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.