Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Locomotiva cu aburi Bachmann Spectrum are capul de cruce sarit de pe glisiere
Pentru linkuri_miniatura ale imaginilor de pe Imageshack am povestit cate ceva aici
la captul bielei motoare,cea care antreneaza roata a 2a ,este o piesa,in forma de cruce.aceasta piesa trebuie sa culiseze pe doua tije,insa este sarita.uita-te pe partea dreapta si ai sa iti dai seama.
Am desenat cu rosu capul de cruce, cazut de pe glisierele pe care le-am desenat cu galben.
Glisierele au rolul de a conduce capul de cruce intr-o miscare liniara inainte/inapoi, transformata de biela motoare intr-o miscare circulara.
Cu putintica grija si indemanare se poate remedia.
Ciudata colectie... O locomotiva Spectrum, doua tramvaie ieftine, mult Del Prado si o 1044.1 Blutorange care s-a ratacit si ea pe acolo... Cam incoerent. De ce nu incerci sa te fixezi pe o tema anume?
(Sau poate tocmai asta e ideea: cate o locomotiva din fiecare colt al lumii?)
As putea sa-ti pun si eu "pe foc" cam trei duzini de Del Prado, Weltbild si alte asemenea insa chiar am distruge topicul omului
Comic: chinezii la Del Prado nu au priceput ca A1 (a ta verde) si A4 (Mallard), amandoua desenate de Sir Nigel Gresley, au acelasi tender si l-au reprezentat de doua ori in mod diferit...
Asa era si cu o F45PH, 2 machete diferite in 2 scheme de vopsire diferite
Flying Scotsman a fost construita, initial, ca si A1 (inmatriculata 1472) dar in perioada in care a fost inmatriculata 4472 (ca si modelul meu) trecuse deja la clasa A3.
In ce priveste modelul Mallard, nu stiam de greseala celor de la Del Prado.