Locomotive LDH 45 si LDH 70

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

Electricul

Well-Known Member
Trenulist
20 Decembrie 2008
726
1
Satu Mare
LOCATION
Satu Mare
Stimati colegi pasionati, revin cu un nou topic referitor la o locomotiva de manevra LDH 45-357 care sta si rugineste incet la silozul de la Santana. Am reusit sa fac cateva poze cu aceasta locomotiva, desi e foarte greu fiind parcata intre un zid si siloz iar spatiu nu e. Dupa informatiile primite nu mai are mult de supravietuit. Va fi casat, desi anul trecut l-am mai surprins manevrand niste vagoane cu cereale. Locomotiva a fost fabricata la Uzinele 23 august in anul 1983, iar pe lateral se vede vopsit cand a fost facuta o revizie general, daca nu ultima: 26.11.1987 la Brasov cand, zic eu a primit si culoarea albastra. Dedesubt se pot vedea urmele vopselei rosii. Locomotiva e destul de murdara, chiar foarte, sistemul de rulare insa e relativ bine intretinut si vopsit in negru. Unul din geamurile laterale este spart, probabil vandalizat. De asemenea am observat ca doar farurile centrale au becuri si sunt functionale, cele de jos sunt fara bec. Vizionare placuta. Respect
 
Multumesc Florinn pt atentionare, chiar am vrut si eu sa modific asezarea pozelor. Respect.
 
Superbe poze! Bravo Electricul!

Eu cu inca un prieten intotdeauna ne-am gandit cum am putea intra acolo sa pozam LDH-ul, mai ales ca nu stiam ce numar are. Dar cu ajutorul sau s-a elucidat inca un mister. :D Felicitari din nou!
 
LDH70-768 la un siloz din Arad, acum este mai aproape de sosea si se poate poza de peste gard:
LDH-45-242 in Curtici:

 
LDH 70-339, nr. de fabricatie 22.552 livrata I.E.P.M.N. Vă’lenii de Munte in august 1975. Poza este luata in statia CFR Valenii de Munte in 2004.LDH 70-350, nr. de fabricatie 22.744 livrata initial catre întreprinderea Transport Å¢iţei Ploieşti in decembrie 1975. Poza este luata in statia CFR Berca (locomotiva apartinea unui operator industrial) in 2007.LDH 70-066, nr. de fabricatie 20.976 livrata initial catre Uzinele Vagoane Arad in august 1970. poza este luata la rampa de incarcare a rafinariei Campina (incinta fostei statii CFR Campinita), cand aceasta rafinarie inca mai functiona in 2005.

 
@Gam3: Cand e fă’cut㒠poza şi unde mai exact (în curtea Arcelor Mittal Tubular Products Iaşi presupun, dar în ce parte)? Mulţumesc mult!
 
Octombrie 2010, se deplasa catre pasarela Socola.
Cam pe unde sunt cele 2 vagoane Eacs cu tabla:
http://binged.it/y3cewh
 
acel LDH70-768 a fost mutat mai in spate, acum fiin sub rampa de incarcare a silozului
Cand dai click pe poza se intoarce, nu stiu de ce e asa :(
 
LDH70-382 ieri in gara Borsa (MM), capatul liniei inchise Viseu de Jos - Borsa. Linia mai exista fizic, dar locomotiva practic a ramas prizoniera aici, intrucat inaintea intrarii in gara Borsa terasamentul a fost afectat serios pe o portiune de 10 m de inundatiile din iulie 2010. In plus si linia de garare a fost demontata, doar sub locomotiva a mai rama sina (solutie anti furt cu rezultate sigure).
Tinand cont de faptul ca e abandonata, este in stare destul de buna.