Locomotive "de legenda"

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

macleod

Well-Known Member
Trenulist
28 Ianuarie 2009
1.732
4
46
Bucuresti
www.macleod.ro
WEBSITE
http://www.macleod.ro/
LOCATION
Bucuresti
Am vazut azi din intamplare numarul 2 din colectia al carui nume nici nu am apucat sa il retin exact (ceva cu locomotive renumite sau pe aproape, am preluat metaforic numele de la regretatul deagostini) si am ramas si mai surprins cand nu am vazut nimic scris legat de subiect prin forum (si mi-a luat vreo ora sa ajung la zi avand in vedere ca n-am mai intrat de vreo luna - rusine mie - dar nu am vazut nicio mentiune).
In afara ca par modele la scara N, costa (numarul 2 cel putin) 15 lei, alte informatii nu am, in schimb sunt foarte curios ...
Stiu ca am mai vazut langa metro la bulgari cred aceeasi colectie acum vreo 2-3 ani, dar cum era un singur numar la vanzare si nu era nici tgv (ca altfel il cumparam instant :p) am zis ca mai astept.
Pana ma apuc eu sa caut pe net (presupunand ca si voi gasi ceva) poate sa dea cineva mai multe detalii mai mult sau mai putin oficiale ?

ps: daca e cazul de schimbat numele topicului, nu-i bai, eventual mutat prin alta parte ... la cat de putine informatii am, nici nu stiu de unde sa incep :p
 
Buna macleod,

vezi linkul de mai jos:

http://forum.lokomotiv.ro/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=13443

:)
 
Numarul unul e la 9,99 si da sunt la scara N, dar tinand cont ca sunt si modele americane si europene si britanice nu stiu ce relevanta are scara. Modelul din nr.1 nu mi se pare cine stie ce si n-am nici loc sa depozitez astfel de machete nici timp sa le dau (macar) o spoiala s-a arate mai de doamne ajuta. Asa ca de la mine au pass.