LOCOMOTIVE ABUR-Caile ferate CFR MD

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

24may

Well-Known Member
Trenulist
27 Decembrie 2007
542
0
pitesti
LOCATION
pitesti
PRIMA LOCO CU ABUR BR80 ROCO DIGITALA SI GENERATOR DE FUM

BR55-284 PIKO DIGITALA CU FUM SI SUNET

BR86-522 FLM DIGITALA


BR93-659 ROCO DIGITALA
 
NU O SA MA OPRESC AICI,AM SA CONTINUI DAR CU ECONOMIA ASTA IN MOMENTUL DE FATA MAI STOPAM INVESTITIILE.ORICUM AM SA INCERC SA FAC CEA MAI MARE DIORAMA DIN ROMANIA.DETALII LA MOMENTUL POTRIVIT.SPATIUL PRECONIZAT ESTE DE 20/15M.ESTE IN FAZA DE PROIECT SI CAND AM SA INTRU IN POSESIA SPATIULUI O SA AM NEVOIE DE MULT AJUTOR SI DETALII.
 
Un filmulet cu br 55 trix o locomotiva foarte draga mie.Am intrat in posesia ei cu ajutorul lui hgd.de fapt de acum in colo voi achizitiona trix si flm.nu se compara cu nici o firma la detalii si constructie,parerea mea...
referitor la filmulet ,era un vant afara......
 
Doar atat?!!.....vrem mai mult.....

Glumeam....Arata frumos "visul" tau pana acum....Felicitari!

Poate faci un filmulet cu cateva garnituri si dioarama in ansamblu....cand ai timp, binenteles...
Succes in viitor!
 
BR 55 este ''cireasa de pe tort''. II dau dreptate lui Shikanne, trebuie neaparat sa faci un filmulet cu aburoasele in miscare.Urmarim ca ne place.
Referitor la FLM si TRIX, as completa daca imi dai voie cu Rivarossi (vezi BR58) si Brawa.
Toate bune! ;-) ;-) ;-)
 
Salut,
si eu am achizitionat locomotiva de la Dan si este o bijuterie.
Cei din Cluj care vor sa o vada ruland in toata splendoarea ei o sa o poata vedea marti la club cand am sa o inaugurez ;)
 
ceva mai mult, cam 14 (a iesit in 1994 in versiunile DB ep III si KPEV) ;)

adevarul este ca pe H0 dupa "revolutia" din anii 1980-85 cu locomotive cu tevi si manere montate si nu doar gravate, optic nu prea mai avea ce sa evolueze... las la o parte sasiurile realiste si rotile RP25 sau Proto87...
 
In primul rand La multi ani ,tuturor trenulistilor din Romania.Cum era de asteptat nu m-am putut abtine sa nu mai cumpar material rulant,cu toate ca materialele folosite la diorama costa din ce in ce mai mult.La diorama am ajuns la modulul nr.4,pe care nu pot sa-l termin ca nu mai am spray de lipit ,iarba,pietris si sunt nevoit sa merg la buc.la rally sa ma aprovizionez.Dar sa vedem ce ne-a adus mosul:
Exceptionala BR 01 de la Trix,o bijuterie,am avut de ales intre br85 si br01 dar acelasi HGD m-a indrumat spre aceasta locomotiva.este superba si ce ma incanta cel mai mult este ca merge fara probleme pe R1,in comparatie cu br 01 de la piko care m-a chinuit 2 zile sa aranjez sinele sa o vad la lucru.loco br01 trix este echipata cu sunet si generator fum de la marklin.am un mic filmulet cu ea.....

 
O noua aburoasa in depoul meu br 85 trix,locomotiva destinata transportului de marfa si persoane,avand cazanul si motorul cu aburi in 3 cilindri.Locomotiva se comporta bine si pe sina r1.locomotiva este digitala si are decodor de sunet.este un sunet specific locomotivelor cu 3 cilindri,un sunet pe care nu-l aveam in colectie.









 
Te tii de cuvant, esti fan TRIX! Un krokozaur ar putea completa colectia.
Deci cu Roco e cam gata?
Se pare ca asta este trasa: pornim cu Mehano sau Piko Hobby, apoi gama Roco ( foarte larga, recunosc), apoi prinzi aroma Brawa, Trix si FLM.
Apoi se vinde Roco, se revine eventual pe gama de electrice vechi de la PIKO ( E 63, E 93, E 04) si se trage tare pe BRAWA, TRIX , FLM si RIVA-RIVA.Apoi nici astea n-or mai fi bune daca vedem un Metakit sau Fulgurex, Lemaco, Kiss.
Asa nu terminam niciodata...
Greu cu pana asta de bani lichizi, toti ne gandim la un buget pentru trenulete.
Trebuiesc afectate sume din ce in ce mai mari pe masura ce devii tot mai selectiv. E ca si cu damele sau automobilele. Totusi, nu recomand dame de epoca, nascute in ep. II, sau care aveau 18 ani in 1848 :D

Totul sta in fiare vechi care nu se mai fac si fiare ce vor fi turnate sau prelucrate delicat.

Modelul BR 85 Trix e deosebit, radiaza forta, trage beton si suna impecabil. L-am vazut la HGDan , la Cluj, chiar cand a fost adus.

O alegere buna, o piesa de colectie. Sa-ti ruleze non stop 99 de ani!
 
Depoul CFR-MD a mai facut o achizitie BR18.321 DRG evident Trix
Locomotiva este din metal si a venit cu sound ,iluminare cu leduri,posibilitate generator fum marklin 72270.Locomotivareala a atins si o viteza maxima de 162/km/h in anul 1956 ele practic avand o vitezacuprinsa intre 110-140km/h







Locomotiva are foarte multe detalii si cu toate ca nu sunt colectionar de ep 2 nu am rezistat sa nu o achizitionez.Dupa montarea generatorului de fum voi face un filmulet cu loco in actiune.Din pacate nu am si garnitura ei Rheingold,dar vom face eforturi pt a completa garnitura
 
Locomotiva are 4 cilindri, de ce suna ca si cu 2? sau partea audio la filmare nu e STAS?

Sa-ti ruleze mult si bine!!!
 
este din fabrica dac ei l-au gresit asta e,dar nu cred,o sa fac o filmare mai ampla la viteza mai mare
 
Locomotiva are 4 cilindri, de ce suna ca si cu 2? sau partea audio la filmare nu e STAS?

...nici macar! Am urmarit si eu strocul si cred ca a ramas intr-un cilindru, ca Trabantul meu pe vremuri!. Pacat de aspectul impecabil al masinii.
D'aia nu ma omor eu dupa digital :-?
Totusi cred ca fiind vorba de un soft la urma-urmei, se poate aranaja.
Da' asa suntem noi carcotasi de oftica ca n'o avem!
24may, tu MAI mereu ne lovesti cu achizitii de marca in colectia ta!

PDI
 
Am sa ma uit la ESU la sunete si am sa verific daca este autentic sau nu,daca nu este sper sa-l pot schimba