Locomotiva ND2

Doru

Well-Known Member
Trenulist
14 Februarie 2008
500
0
Cluj Napoca
YAHOO
[email protected]
LOCATION
Cluj Napoca
De curand am intrat si eu in posesia locomotivei chinezesti ND2.
La fel ca toti cei care au scris deja despre reusitei realizari, adaug si eu laude la adresa chinezilor. Cu adevarat remarcabil realizata, la un pret extrem de normal. Poate si alte firme se vor alinia politicii de preturi duse de chinezi, dar si calitatii produselor. Caci, sa fim cinstiti, multe branduri de renume, cu marfa scumpa dar prodese slabe calitativ. Nu enumerez.
Poate ca pozele expuse aici, vor aduce un plus de lumina la calitatea produsului.Adaug ca au o lumina exceptionala.
 

SantaFeFan

Well-Known Member
Trenulist
27 Februarie 2008
1.418
5
Germania
LOCATION
Germania
Salut,
Frumoasa locomotiva !!! sa o rulezi fara probleme !!!
Dar nu inteleg de ce TOTI !!! aici pe forum se minuneaza asa mult .....este o locomotiva reusita la un pret cinstit !!! ASA TREBUIE SA FIE LA TOTI PRODUCATORII !!!
Sau asta este o reactie asupra dezamagirii cu "cealalta" locomotiva ....de la un producator "renumit" ? Deci acum stiu mai multi :nici Bachmann nu este mai prejos ca europenii ,doar ca era necunoscut pana acum .Poate doar cu niste locomotive simple americane .Si eu am cateva Spectrum americane(echivalente la calitatea celor China )si pentru mine este normal ca o asa locomotiva sa ruleze impecabil etc....si asta la un pret corect .
 

Electricul

Well-Known Member
Trenulist
20 Decembrie 2008
726
1
Satu Mare
LOCATION
Satu Mare
Salut Doru. Felicitări pt. achiziĂžie. Într-adevăr e o locomotivă remarcabilă ÂŞi eu am achiziĂžionat varianta cu nr. 0215,an fabricaĂžie 1984. Poate voi mai achiziĂžiona una când voi avea posibilitatea. A meritat aÂşteptarea pe deplin. ;-)