- 18 Decembrie 2008
- 163
- 4
Asa cum am promis, iata cateva fotografii cu locomotiva DR 38 produsa de Micro-Metakit. Prima surpriza cand am deschis cutia ... a fost:
o pereche alba de manusi, inscriptionata Micro-Metakit, o sugestie discreta in privinta grijii cu care trebuie manevrat modelul.
Iata si o fotografie cu eticheta cutiei:
Modelul este seria 23 din 30 produse in total. Chestia asta este scrisa in vreo 5 locuri diferite, inclusiv pe certificatul de autenticitate (nu l-am mai fotografia si pe asta), dar si pe diverse etichete de pe sasiul locomotivei.
Acum iata pozele din fata si spate (stanga si dreapta):
Acum cateva comentarii:
- locomotiva este complet metalica (alama si metal alb), rotile au toate suspensii independente (inclusiv cele de la tender), tampoanele sunt cu arc.
- usile de la cabina se deschid
- cabina este complet echipata (cel putin asa pare) cu toate manometrele, tevile si manetele posibile
- nu am o fotografie facuta pentru demonstratie, dar este impresionant ce este sub locomotiva,
suspensii, tevi si altele asemenea
- motorul este de tip Faulhaber (fara perii), iar rotile sunt RP25
- locomotiva nu are iluminare si nici decodor digital nu poate fi montat
Cam asta este. Daca mai doreste cineva si alte detalii, cu placere...
Sorin Anghel
o pereche alba de manusi, inscriptionata Micro-Metakit, o sugestie discreta in privinta grijii cu care trebuie manevrat modelul.
Iata si o fotografie cu eticheta cutiei:
Modelul este seria 23 din 30 produse in total. Chestia asta este scrisa in vreo 5 locuri diferite, inclusiv pe certificatul de autenticitate (nu l-am mai fotografia si pe asta), dar si pe diverse etichete de pe sasiul locomotivei.
Acum iata pozele din fata si spate (stanga si dreapta):
Acum cateva comentarii:
- locomotiva este complet metalica (alama si metal alb), rotile au toate suspensii independente (inclusiv cele de la tender), tampoanele sunt cu arc.
- usile de la cabina se deschid
- cabina este complet echipata (cel putin asa pare) cu toate manometrele, tevile si manetele posibile
- nu am o fotografie facuta pentru demonstratie, dar este impresionant ce este sub locomotiva,
suspensii, tevi si altele asemenea
- motorul este de tip Faulhaber (fara perii), iar rotile sunt RP25
- locomotiva nu are iluminare si nici decodor digital nu poate fi montat
Cam asta este. Daca mai doreste cineva si alte detalii, cu placere...
Sorin Anghel