Locomotiva electrica E16 - Lemaco scara H0 real

Doru

Well-Known Member
Trenulist
14 Februarie 2008
500
0
Cluj Napoca
YAHOO
[email protected]
LOCATION
Cluj Napoca
Prezint aici o locomotiva electrica clasa E16 inmatriculare DB epoca III-IV. Este un model scos in extrem de putine exemplare, fiind facuta manual in intregime si din alama. Producator LEMACO
Pot spune ca de departe se vede diferenta de clasa intre orice alta firma mai ieftina( nu le numesc ca sa nu aduc vreu prejudiciu moral).
Extrem de multe detalii, pot spune ca abunda de elemente pe care le descoperi cu o mare placere, gen clantele de la usi chiar au forma de clanta si nu sunt doar gravate. In interior se vad o gramada de detalii. Modelul nu are cuple K sau standard, ci are cupla articulata de metal, functionala! Ca atare nu se poate realiza vreo garnitura daca nu ai un vagon cu carlig, ceea ce nu e greu de montat. Vagoanele Brawa au carlige de montat ca accesorii, prin urmare se poate conecta un prim vagon din garnitura. Un aspect foarte important este ca fiind H0-real, te cam chinui sa o montezi pe sine.


Si inca ceva. Usile locomotivei se deschid. Comenzile pe bord sunt realizate distinct. Poate odata o desfac in mod expres pt a-i face poze inauntru.
 

obiwan

Well-Known Member
Trenulist
24 Aprilie 2008
2.684
1
cluj
LOCATION
cluj
DA!
Cu asemenea loko trebuie sa ai grija cum misti prafu' prin casa...
Deja ai trecut la alta era. Urmeaza metakitu'?
Sa trimiti pozele la Roco sa vada cum se face E 16 :D
Ps: sa nu uit, de cati centimetri sa fie sticla securizata?

Toate de alama!
 

Clouseau

Active Member
27 Februarie 2008
237
0
Austria
LOCATION
Austria
Roti RP25!!
Totusi nu prea inteleg de ce nu se monteaza la mai multe modele asemenea roti? Arata cu muuult mai bine, in afara modelelor de start ar fi trebui sa fie standard!
 

Clouseau

Active Member
27 Februarie 2008
237
0
Austria
LOCATION
Austria
OFF
eu cred ca cine cumpara un model de precizie nu se joaca pe covor, sau ma insel? Aici nu vorbesc de "jucarii" (seturi de start), ci de modele de calitate mai ridicata, nu neaparat Lemaco, Micro Metakit, Fulgurex & Co, ci producatori in calibrul à la Roco - si ei stiu, daca vreau!
Sorry pt. off!
ON
 

SantaFeFan

Well-Known Member
Trenulist
27 Februarie 2008
1.418
5
Germania
LOCATION
Germania
Salut,
roti RP25 sunt standard la americani.....si nici la ei nu sunt toti specialisti.Iar multi se joaca pe covor .....iar toate startseturile sunt si ele cu RP25.....
Si la ei sunt sine code83 deci nimic deosebit .....
Si da ....asa roti arata altfel :D
 

obiwan

Well-Known Member
Trenulist
24 Aprilie 2008
2.684
1
cluj
LOCATION
cluj
Io propun statului sa impoziteze tot ce este de la Brawa in sus si sa scoata TVA-ul de la jucarii sub 1500 ron. Doru, vinde-o repede ca te ataca hamesitzii de la fisc, mama lor !