Locomotiva cu abur Pacific de la Mehano

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

DORIN

Well-Known Member
Trenulist
25 Aprilie 2016
634
0
BUCURESTI
LOCATION
BUCURESTI
Am o locomotiv㒠fabricat㒠de Mehano, locomotiva PACIFIC aparţă’nând că’ilor ferate UNINON PACIFIC, lucrat㒠bine dar simpluţ şi m㒠gîndesc serios s㒠o modific. Nu ştiu dac㒠cineva a mai modificat aceast㒠locomotivă’. Probabil mulţi ar spune c㒠nici nu merită’.
Asta întradevă’r ar fi o bun㒠întrebare.... merit㒠s㒠te agiţi s㒠modifici aceast㒠locomotivă’?
Eu sunt mulţumit de ea deoarece este foarte fiabilă’, are un motor puternic şi chiar dac㒠acesta este în 3 poli, i-am pus un decodor de calitate şi locomotiva merge frumos la toate vitezele.

 


întrebarea ar fi că’tre cei care mai deţin astfel de locomotive: a mai modificat cineva Pacificul de la MEHANO? Ce îmbună’tă’ţiri i-a mai adus.
Cum se desfac buloanele de la biele??? Cei care nu o deţin dar o cunosc, ce pă’rere au, cam ce se poate face pentru îmbună’tă’ţirea ei?
Nu în ultimul rând, merit㒠o astfel de lucrare, merit㒠acest model o îmbună’tă’ţire?
 
M㒠gândesc s㒠încerc montarea unor ţevi dup㒠configuraţia modelului real dar şi o modificare a bielelor şi o vopsire a lor probabil într-o nuanţ㒠de gri mulrdar. Argintiul lor de acum cred c㒠nu este cel mai potrivit....
înainte s㒠m㒠apuc aş discuta totuşi cu cineva care are experienţ㒠în domeniu şi poate chiar cu cineva care a modificat locomotive cu abur de la Mehano.
 
Salut ,
Am ceva reviste americane Model Railroader .....parca am vazut undeva o lucrare cu o locomotiva Mehano....dar nu mai stiu daca este un Pacific.....trebuie sa caut.....
 
Bă’nuiesc c㒠principiile sunt aceleaşi dac㒠vorbim de aburoase. M-ar interesa mult dac㒠scrie ceva de cum este mai bine s㒠desfac bielele. Ce sistem este folosit din construcţie.... Åži apoi ce sistem s-a folosit pentru ataşarea de conducte reale la cazanul locomotivei. Poate ceva piese în plus...
Mulţumesc!