Locomotiva cu abur 131.060

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Pai daca circula in Germania, poate o sa o realizeze careva firma de modele, si uite asa poate avem sansa sa apara o aburoasa romaneasca pe dioramele noastre.
CotyRC6
 
http://www.drehscheibe-foren.de/foren/read.php?4,5407391
 
A fost si la noi o surata de-a ei, LA 131040 care era expusa in gara Timisoara Nord la peronul Resita-fotografie din ianuarie 1988Acum cred ca se afla la depoul Sibiu.
 
Ne spui si scara la care ai facut aceasta locomotiva ? E facuta dupa ceva masuratori ? Sau ceva documentatii ?
 
Scara folosita este 1la 25. Mai multe puteti vedea pe http://www.papermodel.ro/forum/index.php/topic,1011.0.html. Am avut ceva planuri, foarte sarace dar foarte multe poze.Si fiindca veni vorba, fac acum macheta unei locomotive cu adevarat unice . Este vorba de Sulzer-ul 2-241-002 din 1938. NMa poate ajuta cineva cu poze sau planuri. Ma intereseaza foarte tare imaginile din interior, de la comanda si sala masinilor.
 
Reusit model; la prima vedere nici nu poti spune ca este din carton.

Pentru inserarea fotografiilor, incearca, te rog, sa folosesti link-ul direct (scroll-ul lateral este foarte obositor):Inca o data, codul HTML pentru inserarea imaginilor (click pe cod pentru marire):Mult succes!