Locomotiva CFR Clasa 65 GM

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

Big_boy

Well-Known Member
9 Ianuarie 2009
460
18
57
Timisoara
LOCATION
Timisoara
Ieri m-am apucat de lucru pornind de la un Kit Rewell BR232 si mi-a venit ideea de a folosi boghiurile acestei locomotive in care sa montez niste roti metalice astfel incat sa poata rula pe sine H0...
Zis si facut !
Si cum de multa vreme ma batea gandul sa incerc sa lucrez o locomotiva CFR clasa 65-GM ...m-am apucat de lucru.
Mi-am facut niste desene la scara si m-am apucat...
Deoarece nu speram sa imi iasa cine stie ce...nu am facut poze pe parcursul lucrarii asa ca nu pot sa va pun la dispozitie decat pozele rezultatului a doua zile de munca de care personal sunt incantat....






 
Superb,no comment ! :aplauze: Pe la mijlocul,sfarsitul lui martie inceputul lui aprilie voi pune poze cu munca ce o voi depune la constructia unor modele....de ce atunci abia ??? Un baietel ce in 18 marie face 6 ani,divortat fiind si avand la mine domiciliul pana la 18 ani nu pot lasa tot pe umerii alor mei...nu mai sunt tineri,+ servici,+etc. , etc. , stiti voi dar e o promisiune ! Parol ! 8)
 
Pe youtube există un canal care a făcut o machetă din carton de GM.Canalul acela se numește CsteFanR și Edvin Desiro.Acest canal este mai mult de modelism. :cool: :cool: