Locomotiva CFR 764 159 in SketchUp

Rigel

Active Member
4 Mai 2012
90
0
Cluj
LOCATION
Cluj
Sper ca am nimerit categoria potrivita. Am construit aceasta locomotiva sa ma mai acomodez si eu cu google sketch-up. Inca nu am terminat-o. Modelul 3d contine, desigur, multe greseli.
Download - http://sketchup.google.com/3dwarehouse/details?mid=d623f86eef571694fd8b28fbb9afebc3&prevstart=12
 

geo2087

Active Member
22 Octombrie 2012
68
0
Brasov
LOCATION
Brasov
Arata foarte bine. Ai reprodus multe detalii :D Vrei sa faci ceva cu modelele astea? Adica sa le faci pentru Trainz, sau Railworks?
Spor la altele pe viitor
 

Rigel

Active Member
4 Mai 2012
90
0
Cluj
LOCATION
Cluj
Mersi. din pacate nu prea stiu sa fac addon-uri la trainz sau railworks dar daca cineva doreste sa le implemenenteze in aceste simulatoare, le poate face linistit :D
 

stageexp

Well-Known Member
Trenulist
14 Ianuarie 2008
1.260
2
Timisoara
LOCATION
Timisoara
Arata foarte bine. Nu sunt cunoscator in domeniu, insa imi dau cu presupusul, in ideea ca daca stapanesti atat de bine tehnica digitala de reproducere a materialului rulant, acest lucru poate va fi foarte folositor pe viitor la constructia unor modele de exemplu prin tehnologia printarii 3D sau macar prin posibilitatea de a realiza prin decupare laser detalii fine.
 

mpursu

Well-Known Member
Trenulist
25 August 2007
3.619
519
Oradea
railcrisana.wordpress.com
WEBSITE
https://railcrisana.wordpress.com/
LOCATION
Oradea
YOUTUBE
mpursu
Felicită’ri pentru realizare!
Exist㒠nişte mici probleme la roţi, care ar trebui remediate pentru a obţine o reproducere 100% corectă’: butoanele bielelor sunt prinse pe colţurile contragreută’ţilor, contramanivelele lipsesc cu desă’vârşire, iar mecanismele de pe stânga şi de pe dreapta se afl㒠în exact aceleaşi poziţii. Contragreută’ţile trebuie s㒠fie plasate diametral opus butoanelor bielelor, bielele culiselor trebuie s㒠fie articulate la capetele contramanivelelor şi nu direct la butoanele bielelor motoare, iar între mecanismele de pe stânga şi de pe dreapta trebuie s㒠existe un decalaj de 90grade. Mai multe despre sistemul de distribuţie Walschaerts-Heusinger gă’seşti aici. Mult succes!