Locomotiva 231.065

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

LDH

Well-Known Member
Trenulist
3 Septembrie 2016
6.938
5
Bucuresti
modelism-feroviar.blogspot.com
WEBSITE
http://modelism-feroviar.blogspot.com/
LOCATION
Bucuresti
Ora 9:00, miercuri 19 septembrie 2007, Gara de Nord Bucuresti

Lume multa, agitatie, cunoscuti, pasageri grabiti, fotoreporteri profesionisti si amatori, gura casca, blitzuri, ceferisti, impiegat de miscare, sef de tren, conductori, foi de parcurs, vagoane de clasa, bagaje si restaurant, mecanici, harsait de lopata incarcata cu carbuni ce alimenteaza focarul, presiune, aburi, fum, miros specific de motor cu abur si o gara prost amplasata tocmai buna pentru fotografii contre jour.

"Schwarzemerr Express 207" sosit de la Timisoara si pregatit sa plece spre Bulgaria via Giurgiu remorcat de Pacific 231065 de unde v-a fi preluat tot de o locomotiva cu abur.Gata de plecarePresiune, tignal si pleaca la drum spre Giurgiu. Greu pentru Batranul 231 sa traga vagoanele dar o face fara sa carteasca asa cum o facea pe vremea cand era cea mai rapida locomotiva CFR

Ce sa fie? Ce sa fie?

"Nu-i nimic. A trecut acceleratul." :lol:

 
Salut!

Schwarzmeer Expres a venit de la Arad, nu Timisoara, si inainte de acea frumoasa relatare trenul a avut mici probleme dupa cum a spus tyco la subiectul intilnirilor de la Arad.