lipici pt sine, ulei pentru mecanisme?

arsenescusorin

New Member
25 Februarie 2010
7
0
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
vin si eu cu o intrebare. am o gramada de sine rupte sau crapate, si aici ma refer la partea din plastic, de jos a sinelor. cu ce pot sa le lipesc? exista un adeziv special? daca cineva ma poate ajuta cu o informatie, ar fi superb... deja am ramas fara superglueuri de incercat.
de asemenea am si eu nevoie de putin ulei de pus la mecanismele locomotivelor, de unde as putea sa iau?
 

kablu

Well-Known Member
25 Februarie 2016
324
0
Arad
LOCATION
Arad
Pentru lipit traverse poti folosi LOCTITE 406 . Este tot un fel de superglue dar e un pic mai super , chiar si la pret :mrgreen:
Pentru ungere cred ca daca dai click pe o reclama de pe forumul asta gasesti la fiecare magazin cate un tip de ulei pentru mecanisme de locomotive
 

kablu

Well-Known Member
25 Februarie 2016
324
0
Arad
LOCATION
Arad
Iti recomand situl Henkel poate gasesti si alte produse recomandate de ei pentru lipirea plasticului la preturi mai mici .
Daca incercai un goagle atunci nu tastai atat si aveai raspunsul mai repede . Acum nu mai conteaza asa ca poti incepe de aici: http://www.loctite-shop.ro/1696.c.html :mask:
 

Endo_ro

Well-Known Member
Trenulist
28 Octombrie 2016
662
0
Bucuresti
trenulete.cabanova.com
WEBSITE
http://trenulete.cabanova.com
LOCATION
Bucuresti
Lipici recomand Loctite gel. Pentru forta, nu si estetic neapart caci se transforma intr-un fel de plastic solid. Se gaseste in multe locuri. Eu iau din Kaufland> Am lipit orice cu el cu succes, de la jucariile de care trage fii-miu intentionat sa le rupa pana la piesele solicitate la masina RC de teren. Acest adeziv este excelent pentru reconstituirea rupturilor cu material lipsa. Fiind gel sta acolo unde este pus, umple lipsa materialului si se transforma in masa dura. Probati si nu veti fi dezamagiti. Atentie la ochi cu vaporii si la degete. Numai GEL. ;-)