Link-uri utile

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
http://de.wikipedia.org/wiki/RAL-Farbe

... nu ma omor dupa mostrele de culoare (depinde si de dispaly) dar macar e o corespondenta clara intre denumire si cod.
 
http://de.wikipedia.org/wiki/RAL-Farbe

... nu ma omor dupa mostrele de culoare (depinde si de dispaly) dar macar e o corespondenta clara intre denumire si cod.
 
Daca te referi la codurile de culoare vazute pe monitor, nu e cea mai fericita alegere, cel mult poate sa-ti dea o idee despre cum arata culoarea, dar atat.
Asta e motivul pentru care codul RAL vine tiparit (si pe bani), si chiar si atunci mai poate sa difere culoarea intre ce apare pe hartie si ce va aparea pe vagon, pentru ca depinde de materialul pe care e aplicat, lumina, vechimea vopsirii samd. Dar macar diferenta intre vopseaua tiparita pe carton sau ce o fi materialul si realitate este mult mai mica decat diferenta intre ce vezi pe ecran si realitate.
Ca idee insa, linkul e total binevenit, macar sa stii ca e ozeanblau si nu rosu, sau ca e albastru inchis si nu deschis samd.
 
Totusi vorba ta, corespondenta intre cod si "numele" mai mult sau mai putin oficial al culorii e binevenita. Stiu ca RAL e gmbh, deci clar din germania, dar exista vreo varianta de traducere "oficiala" in engleza a culorilor ? Ca daca zic spre exemplu galben masliniu (Olivgelb) se uita americanu urat la mine.
intre timp, sa-mi caut culoarea de la masina :D
 
Un link pe un site unde nu se intelege nimic, e in japoneza si google translate debiteza numai tampenii. L-am postat pentru a-i ajuta pe cei care vor sa traga dungi pe modele singuri. Pozele vorbesc de la sine. Scula de o foloseste cel din poza seamana cu un tragator cu tus, cele reglaabile din trusele de desen tehnic.
La click pe toate cuvintele cu albastru se deschid linkuri. Site-ul e structurt in special la scara N. :D
http://www5a.biglobe.ne.jp/~toyoyasu/wline.htm