Dupa 1990,a fost sa fie ca - din cauza mixajului din familie - sa bat drumul Botosanului macar odata pe an...... Desi pina atunci n-am avut ocazia si nici motivul ca sa ajung in "est",iata ca acum,asta se intimpla mai des decit mi-as fi inchipuit si zau daca-mi pare rau......... De cite ori trec prin Hirlau,imi revin in memorie orele de "romana" din anii liceului, de opera lui Sadoveanu si nu numai......de"dulcele coline ale Moldovei".....dulci,dulci...dar la unele pui o talpa nr.45 pe pedala de acceleratie ca sa ajungi in virf.......
Asadar,de la Hirlau "trebuia" sa plece o cale ferata,pina la Botosani,dar pentru cei din zona a ramas un vis frumos.....iar ca dovada a acestui vis au mai ramas urmele excavatiilor pentru terasament (urme care in multe locuri au inceput sa dispara ca urmare a "muncii" timpului necrutator)......si ceva mai durabile inca, podurile neterminate.......
De cite ori am trecut prin zona,am stat sub semnul grabei,pina cind in Mai 2008 mi-am rupt o jumatate de ora pentru citeva imagini la Maxut,linga Hirlau.
Inainte de Maxut (spre Hirlau),pe dreapta,in cimp,un pod asteapta asamblarea.......

La Maxut peste soseaua nationala,ramine al nimanui,pentru cine stie cit,acest pod.......

.....si..pe aici trebuia asezata sina dinspre gara Hirlau...........

.....Inchei cu doua poze din Martie 2006 ale podului de la Maxut.....

........Munca,bani,efort.......si muuulteeeeeee altele,duse pe "apa simbetei"....... :aplauze: Traiti bine....de-o-ti mai putea....!!! :lautar:
Asadar,de la Hirlau "trebuia" sa plece o cale ferata,pina la Botosani,dar pentru cei din zona a ramas un vis frumos.....iar ca dovada a acestui vis au mai ramas urmele excavatiilor pentru terasament (urme care in multe locuri au inceput sa dispara ca urmare a "muncii" timpului necrutator)......si ceva mai durabile inca, podurile neterminate.......
De cite ori am trecut prin zona,am stat sub semnul grabei,pina cind in Mai 2008 mi-am rupt o jumatate de ora pentru citeva imagini la Maxut,linga Hirlau.
Inainte de Maxut (spre Hirlau),pe dreapta,in cimp,un pod asteapta asamblarea.......

La Maxut peste soseaua nationala,ramine al nimanui,pentru cine stie cit,acest pod.......

.....si..pe aici trebuia asezata sina dinspre gara Hirlau...........

.....Inchei cu doua poze din Martie 2006 ale podului de la Maxut.....

........Munca,bani,efort.......si muuulteeeeeee altele,duse pe "apa simbetei"....... :aplauze: Traiti bine....de-o-ti mai putea....!!! :lautar: