La data de 09-02-2008 am executat un turneu pe linia 922.
Asa ca pe vremuri.
Postez din Voiteni.
901 pendula intre Stamora Moravita - Voiteni, iar garnitura intre Voiteni-Timisoara Nord
901 spre Deta
Birda
Gataia
Statia Sosdea se vede din tren, e pe linia Buzias-Gataia.
Ghertenis
Berzovia
Bocsa Romana
Bocsa Romana halta
Vasiova
Bocsa Montana
Coltan
moniom
Cilnic
Resita Nord
la intoarcere o locomotiva in Moniom (acum nu mai este)
2 locomotive in CS Bocsa
Berzovia
Gataia
Voiteni
Am pus aceasta expeditie atit de veche, deoarece nu am gasit topic sa pun pozele de la Iam. Asa spre comparare.
Apoi mi-am dat seama ca mai am un drum la Resita cu stageexp,
http://forum.lokomotiv.ro/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=5169&postdays=0&postorder=asc&start=15
Si ca sa fie totul clar mai am un drum de Resita pentru linia 915. Ce lipseste? portiunea Resita Nord-Resita Sud.
Asta inseamna ca mai trebuie un drum de Resita.
Asadar la 26-02-2012 m-am intors de la Iam. (se poate vedea diferenta de clima din februarie)
pentru comparatie citeva poze din parcurs.
Maureni
Comparind si cu pozele din reportajul lui stageexp, se constata ca la urmatorul drum spre Resita am toate sansele sa pozez doar locul gol.
Sosdea, desigur
Gataia nu mai are atita importanta la Regiotrans de cind au loc in Timisoara Nord
Birda
peisaj de iarna cu vinat.
Voiteni, gara e identica cu Banloc, refacute dupa cutremur
vagoanele vechi din Jebel
A disparut acoperisul de lemn al turnului de apa, oare se pregateste si caderea rezervoarelor?
In Padureni Timis, nu mai este IDM
Cobor in Timiseni,
Asadar 2 in 1 , am combinat calatoriile, sper ca e permis, contrar adminii le pot corecta.
Expeditiile nu au dat probleme deosebite asa incit nu am ce povesti in amanunt, iar din 2008 am mai uitat unele maruntisuri.
Asa ca pe vremuri.
Postez din Voiteni.
901 pendula intre Stamora Moravita - Voiteni, iar garnitura intre Voiteni-Timisoara Nord
901 spre Deta
Birda
Gataia
Statia Sosdea se vede din tren, e pe linia Buzias-Gataia.
Ghertenis
Berzovia
Bocsa Romana
Bocsa Romana halta
Vasiova
Bocsa Montana
Coltan
moniom
Cilnic
Resita Nord
la intoarcere o locomotiva in Moniom (acum nu mai este)
2 locomotive in CS Bocsa
Berzovia
Gataia
Voiteni
Am pus aceasta expeditie atit de veche, deoarece nu am gasit topic sa pun pozele de la Iam. Asa spre comparare.
Apoi mi-am dat seama ca mai am un drum la Resita cu stageexp,
http://forum.lokomotiv.ro/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=5169&postdays=0&postorder=asc&start=15
Si ca sa fie totul clar mai am un drum de Resita pentru linia 915. Ce lipseste? portiunea Resita Nord-Resita Sud.
Asta inseamna ca mai trebuie un drum de Resita.
Asadar la 26-02-2012 m-am intors de la Iam. (se poate vedea diferenta de clima din februarie)
pentru comparatie citeva poze din parcurs.
Maureni
Comparind si cu pozele din reportajul lui stageexp, se constata ca la urmatorul drum spre Resita am toate sansele sa pozez doar locul gol.
Sosdea, desigur
Gataia nu mai are atita importanta la Regiotrans de cind au loc in Timisoara Nord
Birda
peisaj de iarna cu vinat.
Voiteni, gara e identica cu Banloc, refacute dupa cutremur
vagoanele vechi din Jebel
A disparut acoperisul de lemn al turnului de apa, oare se pregateste si caderea rezervoarelor?
In Padureni Timis, nu mai este IDM
Cobor in Timiseni,
Asadar 2 in 1 , am combinat calatoriile, sper ca e permis, contrar adminii le pot corecta.
Expeditiile nu au dat probleme deosebite asa incit nu am ce povesti in amanunt, iar din 2008 am mai uitat unele maruntisuri.