Linia 904 si in continuare spre Moroieni

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

dantm

Well-Known Member
Trenulist
5 Martie 2008
2.051
87
Turneele mai vechi se pun, daca le postez acum?
Oricum eu incerc si daca apar reclamatii o sa sterg.

In data de 03.03.2006 am executat impreuna cu Razvan Stefan (Breinu ) un turneu pe ruta Bucuresti Nord-Titu-Pietrosita + ceva pe linia ingusta.

Adevarul este ca eu am mai postat pe undeva turneul dar nu il mai gasesc, e posibil sa se fi sters de pe rfr.

Nu am poze de pe traseul Titu -Tirgoviste, posibil sa aiba Breinu, asa icit incep postarea doar din halta Romlux unde am urcat in tren pentru Fieni.
In mod ciudat multe statii nu aveau la vremea respectiva nici o tabla cu numele.
Statia Romlux este aproape in centrul Tirgovistei linga o autogara, linia este dubla pina in statia Teis, unde inainte de intrarea in statie liniile duble se unesc.Practic trenul opreste blochind o strada si imediat urmeaza podul peste Ialomita. Dupa pod linia se ramifica in dreapta spre Tirgoviste Nord in stinga spre Aninoasa.Intre aceste 2 linii exista un racord abandonat. Nu stiu daca in 2009 racordul mai e in teren.


In Doicesti era un marfar in fata garii asa incit nu am pozat bine(decit la intoarcere)

La Fieni, coborim, trenul nu circula pina la Pietrosita asa incit cautam un autobuz.
Pina una alta pozam gara CFI si citeva vagoane de ingusta.
Luam un autobuz care ne lasa la capatul statiei Pietrosita.Din cauza zapezii nu ne-am dus sa pozam gara, cu gindul ca pozam la intoarcere.Dar lucrurile aveau sa ia o alta turnura.


In Pietrosita gasim un turn de apa, o placa de intoarcere si un fel de grupa de marfa acoperita de zapada.Pe linga aceasta este linia ingusta.
Sub privirile unor cetateni, care in mod curioas nu aveau ce face, fac doua poze si plecam pe linia ingusta.Nu mergem mult si sintem avertizati ca vine trenultraversam Ialomita pe un pod proaspat renovat si dupa ceva timp gasim un semnal de intrare si mai apoi o statie unde un tren astepta la cruce.

Soseste si trenul de la Fieni.Circulatia se face la interval de statie, care e deservita de un angajat si cu ordin de circulatie.Transportul era facut atunci de catre Unicom Tranzit, fabrica de ciment neavind acreditare AFER a externalizat servicul.

Urcam impreuna cu echipajul pe locomotiva si pornim spre Fieni.


In Tepes Voda asteptind la cruce fac o poza a statiei CFR. Statia ingusta are doar o baraca de lemn.Soseste si trenul de la Fieni iar noi pornim.Inainte de Fieni coborim ca sa nu fim vazuti in cabina, trecem pasarela, trenul spre Tirgoviste e deja format.
Cam atit, pare scurta deplasarea dar eram deja uzi la picioare si destul de obositi.
aparat foto Olympus Camedia 310