In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei.
Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Salutare!
Pe linia 403 ( Brasov - Intorsura Buzaului ) un traseu de 36 km, undeva, exista aceasta gara ( banuiesc ca este o gara ). In ce localitate se afla sau cum este denumita statie (daca cumva nu se afla chiar intr-o localitate) ?
Multumesc Dane !
M-am uitat pe toate hartile CFR pe care le am si nu am gasit o statie numita Valea Florilor dar banuiesc ca este cea care apare pe harti drept Poiana Florilor. E corect ce presupun?
Salutare!
Pe linia 403 ( Brasov - Intorsura Buzaului ) un traseu de 36 km, undeva, exista aceasta gara ( banuiesc ca este o gara ). In ce localitate se afla sau cum este denumita statie (daca cumva nu se afla chiar intr-o localitate) ?
E vorba de Poiana Florilor h, prima oprire dupa Intorsura Buzaului inspre Brasov, care de ceva vreme e casa privata, la fel cum sunt si celelalte de pe traseu din cate am vazut vara trecuta de la Harman incolo :wink:
Daca te uiti atent cladirile sunt destul de mari, si chiar la Poiana Florilor se vede bine ca terenul e nivelat. De ce? Acolo trebuia sa fie o statie. Daca se realiza magistrala cu linie dubla peste munti... Totul pe linie e cu gabarit de linie dubla, inclusiv tunelul, iar cladirile sunt demne de linii magistrale.
Acest site folosește cookie-uri pentru a ajuta la personalizarea conținutului, pregătească experiența și să te păstreze autentificat dacă te înregistrezi.
Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.